Postillion Amersfoort zoekt gm via wedstrijd

Tags: hotel

Postillion Amersfoort zoekt gm via wedstrijd

Hotello's kunnen zich inschrijven voor de wedstrjid The NXT GM Challenge. De winnaar wordt voor twaalf maanden general manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Elke maand zal een 'captain of industry' de winnaar begeleiden. Op die manier komen alle aspecten van het vak aan bod en kan de Hotello zich op verschillende vlakken ontwikkelen.

Bij de inschrijving moeten deelnemers op originele wijze aangeven waarom mensen met én voor hen willen werken. Medewerkers van HotelloTOP en Postillion zullen op basis van de inschrijvingen tien deelnemers kiezen. Deze worden vervolgens door een onafhankelijke vakjury in verschillende rondes beoordeeld. De winnaar, die van start gaat met zijn of haar nieuwe baan in september 2019, wordt op 9 januari 2019 bekendgemaakt tijdens het HotelloTOP Year Event 2019.

Getalenteerde Hotello's​
Met het uitreiken van deze prijs biedt Postillion Hotels een podium aan getalenteerde Hotello's. Als jonge organisatie - de gemiddelde leeftijd van General Managers is 35 jaar - vindt Postillion het belangrijk om ambitie en talent te stimuleren en aan Hotello's te laten zien hoe veelzijdig de hotellerie is. Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur van Postillion Hotels: "We zijn op zoek naar mensen die lef hebben en niet bang zijn om deze unieke kans met beide handen aan te grijpen. We zijn ontzettend nieuwsgierig naar wat de toekomstige top-Hotello's van Nederland te bieden hebben."

Veelbelovende starters
Stephanie van Oorschot, voorzitter HotelloTOP sluit zich hierbij aan: "Wij zetten ons in voor veelbelovende starters in de hospitality en vinden het geweldig dat we nu samen met Postillion Hotels zo'n bijzondere prijs kunnen weggeven aan een van deze talenten."

Inschrijven
The NXT GM Challenge' is een wedstrijd voor ambitieuze Hotello's en is een initiatief van HotelloTOP, een platform voor alumni van Nederlandse hotelscholen. HotelloTOP reikt jaarlijks al de 'Talent of the Year Award' en de 'Hotello of the Year Award' uit aan Hotello’s die onderscheidend gepresteerd hebben binnen of buiten de hospitality.  Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website van HotelloTOP.

 

 

Artikel delen