Innovatie

[Preview] MaMa Kelly, Amsterdam

Restaurantconcept MaMa Kelly in Den Haag en ontwerp- en designbureau De Horeca Fabriek openen eind oktober de deuren van MaMa Kelly Amsterdam, gevestigd in het Olympisch Stadion. Afgelopen weekend brachten zij de eerste 3d-rendering van het interieur naar buiten.

De locatie van MaMa Kelly Amsterdam, waar voorheen Vakzuid, The Oyster Club en The Harbour Club Café gevestigd waren, is ruim 1000 m2. 

Totaal nieuwe look and feel
Wat kunnen we verwachten van MaMa Kelly Amsterdam? Onder leiding van IJsbrant Wilbrenninck en Marc Vink ligt ook hier de focus van het concept op kip en kreeft. Eerder vertelde ontwerper en eigenaar Rein Rambaldo dat de uitstraling van MaMa Kelly Amsterdam totaal anders dan die van de Haagse vestiging. "We stappen volledig af van het industriële en komen met een totaal nieuwe look and feel. Op dit moment is Amsterdam overspoeld met concepten met industriële en vintage inslag. Dat gaan we volledig anders doen".

Samenwerking
Rein en Willemien Rambaldo zijn ook voor MaMa Kelly Amsterdam een  samenwerking aangegaan met horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink, eigenaren van Rebel Horeca en meerdere horecazaken in Leiden en Den Haag. Plan is om MaMa Kelly in de toekomst verder uit te rollen over meerdere plaatsen in Nederland.

Over MaMa Kelly
Rambaldo verhuisde in 2014 met zijn ontwerpbureau De Horeca Fabriek naar de Caballero Fabriek in Den Haag. Zijn behoefte aan een zogenaamde reallife-showroom werd steeds groter en daarom toverde hij het Ketelhuis, dat naast de Caballero Fabriek ligt, om tot een horecagelegenheid met een industrieel all-dayconcept: MaMa Kelly. 

Rambaldo laat weten iedere week met een nieuwe 3d-rendering te komen via de Facebookpagina van De Horeca Fabriek

Reacties

Reactie toevoegen