Sidney Schutte opent brasserie Café Cliché

Sidney Schutte opent brasserie Café Cliché

Sidney Schutte, chef van Librije's Zusje in Amsterdam, opent eind augustus de deuren van zijn nieuwe brasserie Café Cliché aan de Middenweg in Amsterdam.

Café Cliché wordt een levendige brasserie, waar gasten zich moeiteloos thuisvoelen. Het restaurant komt op de plek van restaurant Bijvangst, dat onlangs de deuren sloot.

Thuishaven
Schutte, zelf executive chef van Librije's Zusje in het Waldorf Astoria Amsterdam, is initiatiefnemer en het creatieve brein achter Café Cliché en zegt het volgende: ”Het Waldorf Astoria Amsterdam blijft mijn thuishaven met Librije’s Zusje als culinaire creatieve uitlaatklep. Daar streef ik samen met het keuken- en serviceteam dagelijks naar het hoogst haalbare niveau. Ik hou van mijn vak en wil mijn plezier en passie overbrengen naar Café Cliché."

Aanschuiven
Schutte krijgt vaak de vraag wat hij graag thuis eet. "Ik leg dan uit dat ik simpele maar smaakvolle en funky gerechten kook en deze in familie-stijl op tafel zet. Met Café Cliché kan iedereen dit ervaren en zelf aanschuiven. Kortom: een plek voor de buurt en voor iedereen die in de buurt is."

Artikel delen