Stunt restaurant Joost groot succes
Innovatie
Foto Restaurant Joost in Amsterdam

Stunt restaurant Joost groot succes

Restaurant JOOST in Amsterdam verzon onlangs een ludieke stunt: iedereen met de naam JOOST maakte kans op een gratis diner. Met duizenden aanmeldingen (!) was het succes enorm. Gisteravond was het zo ver en was het restaurant van eigenaar Arjen van den Hof compleet gevuld met Joosten.

Joosten uit heel Nederland reisden voor het diner met de naam “Joost moet je heten, dan mag je gratis komen eten!”, af naar het Amsterdamse restaurant voor een gezellige avond samen met hun naamgenoten. De bekende dj Joost van Bellen was ook van de partij evenals Joost Swinkels van Q-music.

Het grote JOOST moet je heten diner 3.0
Na het enorme succes van vorig jaar was het tijd voor een nieuwe versie. Het restaurant riep heren (en dames) met de naam Joost op via Facebook en radio, om zich aan te melden om kans te maken op een plek aan tafel bij JOOST. Onder duizenden aanmeldingen werden 25 plekken verloot voor het grote JOOST-diner voor hem (haar) en een vriend(in).

Vondel Hotels
Restaurant JOOST is onderdeel van de Vondel Hotels, bekend van de hotels Vondel, De Hallen en Roemer in Amsterdam. Het restaurant dankt haar naam aan de dichter Joost van den Vondel en is zeven dagen per week geopend.

​Grote plannen
Eigenaar van Vondel Hotels is Arjen van den Hof, tevens jurylid bij de Entree Awards. Onlangs opende hij Hotel de Jonker in Amsterdam-Oost. Daarnaast opent Hotel Monastère Maastricht met 54 kamers in het eerste kwartaal van 2018. Ook verbouwt hij een locatie aan de Overtoom in Amsterdam. Hotel Overtoomse Houthandel opent bovendien in het eerste kwartaal van 2018. Dit hotel is gevestigd in een voormalige houthandel en krijgt 82 kamers. Laatst is bekend gemaakt dat het voormalig COC-gebouw in de Rozenstraat in Amsterdam ook is toegewezen aan Vondel Hotels. Hier komt in het voorjaar van 2018 Hotel Mercier, een luxe boetiekhotel met 44 kamers en twee suites. In 2019 openen ten slotte de deuren van een hotel aan de Amsterdamse Geldersekade.

Reacties

Reactie toevoegen