Wordt Tess Posthumus World's Best Bartender?
Innovatie
Foto Tess Posthumus in The Tailor

Wordt Tess Posthumus World's Best Bartender?

Voor het tweede achtereenvolgende jaar maakt Tess Posthumus kans op de titel International Bartender of the Year. Professionals uit de cocktailindustrie brachten hun stem uit en op basis daarvan is 9 juni de top 10 bekend gemaakt. De winnaar wordt tijdens de Spirited Awards, onderdeel van de Tales of Cocktails in juli in New Orleans, bekendgemaakt.

De genomineerden:
Marcis Dzelzainis of Sager + Wilde Paradise Row (London, UK)
Shingo Gokan of Speak Low (Shanghai, China) 
Iain Griffiths of Dandelyan (London, UK)
Chris Hysted-Adams of Black Pearl (Melbourne, Australia)
Vasilis Kyritsis of The Clumsies (Athens, Greece)
Jennifer Le Nechet of Café Moderne (Paris, France)
Erik Lorincz of the American Bar (London, UK)
Tess Posthumus of Door 74 (Amsterdam, Netherlands)
Joe Schofield of Tippling Club (Singapore)
Nico de Soto of Danico (Paris, France)
Steve Schneider of Employees Only (Singapore)

Tales of the Cocktail: Spirited Awards
De Spirited Awards is in 2007 door Tales of the Cocktail opgericht om de inspanningen van de beste professionals binnen de cocktail- en drank industrie te herkennen. Vierentwintig awards worden uitgereikt aan onder andere de beste bars, bartenders, schrijvers en distilleerders. Dit jaar vindt de Spirited Awards ceremonie plaats op zaterdag 22 juli in het Sheraton Hotel in New Orleans als onderdeel van het 15e jaarlijkse event Tales of the Cocktail. 

Over Tess Posthumus
Posthumus studeerde Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en rondde in 2014 haar Master Sociologie af. Sinds 2009 werkt ze bij de Amsterdamse bar Door 74. ZZe won diverse nationale competities en werd in 2013 de internationale winnaar van The Mixing Star van Disaronno. In 2015 werd ze bij de Diageo World Class niet alleen de beste van Nederland, tijdens de wereldfinale in Kaapstad werd Posthumus uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide. Tess reist als freelance hospitality professional de wereld over en is verantwoordelijk voor The Tailor in NH Krasnapolsky. Ook wordt ze ingehuurd als consultant, werd haar eerste boek Cocktails met Tess onlangs gepubliceerd, ligt haar eigen lijn met cocktailshakers sinds mei in de winkels en schrijft ze columns voor Delicious en Misset Horeca.

Reactie toevoegen