advertorial

Meebewegen met een nieuwe hygiënenorm

Meebewegen met een nieuwe hygiënenorm

De gevolgen van COVID-19 zijn ongekend voor horecaondernemers. Voedselveiligheid, de nieuwe hygiënenorm en nieuwe, creatieve manieren van werken en gastvrijheid zijn topprioriteit. Tork biedt twee Reach for the Stars rapporten met tips en tricks voor onder andere een veilige werkvloer en afhaalmogelijkheden. En om de horeca een extra steuntje in de rug te geven, heeft het merk onlangs ook een winactie georganiseerd: één restaurant kan een gratis pallet conventionele servetten winnen in een kleur naar keuze!

Reach for the stars

De twee rapporten van Tork gaan in op belangrijke uitdagingen die zijn ontstaan door gedragsveranderingen en nieuwe behoeftes van gasten door Covid-19. Een van de rapporten gaat dieper in op efficiënte restaurantbediening waar veiligheid en hygiëne centraal staan. Het andere rapport helpt restaurants met handige tips voor afhaalmogelijkheden.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de nieuwe rapporten van Tork, onderdeel van het Reach for The Stars programma:

  • Praktische indeling om veiligheid te bevorderen
  • Hygiënische producten en communicatie over hygiënemaatregelen
  • Digitale menu’s en contactloze betalingen
  • Het opnieuw definiëren van het afhaalaanbod

Doe mee en win een jaarvoorraad aan Tork servetten

Hoe de toekomst er uit ziet blijft nog even een grijs gebied, maar door kleur te geven aan je restaurant of café draag je ten alle tijden bij aan de ultieme horeca-ervaring voor jouw gasten. Uit onderzoek* blijkt namelijk dat gasten de sfeer, wat een kleurrijk servet al teweeg kan brengen, in een restaurant belangrijk vinden. Vaak zelfs belangrijker dan het eten zelf.

hygiënenorm tork winactie

Tork organiseert daarom een winactie: één restaurant maakt kans op een gratis pallet conventionele servetten in een kleur naar keuze, wat gelijk staat aan een jaar servettengebruik door een gemiddeld fullservicerestaurant. Het enige wat restauranthouders hoeven te doen, is zich aanmelden en uitleggen waarom ze graag Tork servetten in hun restaurant willen.

Meer details over de winactie en aanmelden

*"Foodshopper Monitor 2020" van het Nederlandse Foodservice Instituut FSIN

Artikel delen