advertorial

Koop, huur of lease een occasion vaatwasser

Koop, huur of lease een occasion vaatwasser

Rhima komt met een oplossing om ondernemers de crisis door te helpen. Het is nu mogelijk om gereviseerde occasion vaatwassers te kopen, huren of leasen.

Als je van je oude vaatwasmachine af wil, dan koopt Rhima deze middels de sell & leasebackoplossing. Je krijgt geld voor je (kapotte) afwasmachine en er wordt een gereviseerde Rhima geleverd met een leasecontract. Dat betekent direct cash voor je oude apparaat én lage maandelijkse kosten voor een goedwerkende machine. Rhima zorgt voor de plaatsing, installatie en onderhoud. Lees meer over sell & leaseback. 

Afwassen met tenminste 50 graden Celsius

Al het glaswerk, bestek en servies dat wordt gebruikt in het restaurant of café moet na elke gebruiksronde gewassen worden met water van tenminste 50 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken. Voor het bestek en servies hebben de meeste ondernemingen al een vaatwasmachine in de keuken, maar glaswerk wordt gedurende de dag bij velen achter de bar gereinigd in de spoelbak met glazenborstel. En dat is in deze tijd echt onvoldoende. Natuurlijk kunt je bij Rhima een glazenspoelmachine aanschaffen, maar mocht dat financieel niet mogelijk zijn, dan biedt Rhima de mogelijkheid een glazenspoelmachine te huren. Al vanaf 3 euro per dag huurt u bij Rhima een glazenspoelmachine die voldoet aan de eis dat glazen gewassen worden met water van meer dan 50 graden Celsius na iedere gebruiksronde van uw glaswerk.

Artikel delen