Fletcher nieuwste lid Victoria Trading

Fletcher nieuwste lid Victoria Trading

Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, sluit zich aan bij inkoopcoöperatie Victoria Trading.

Fletcher Hotels gaat een samenwerking aan met zeven andere foodservicebedrijven in Nederland. Vanaf heden zal Fletcher Hotels onderdeel zijn van Victoria Trading en worden de krachten gebundeld met Albron, de Efteling, Franchise Friendly Concepts, HMSHost, La Place, Vermaat Groep en Total op inkoopgebied van producten, diensten en logistiek.

Innoveren en maatschappelijk ondernemen
Het doel van de inkoopcoöperatie Victoria Trading is het verbeteren van de prijs-kwaliteitverhouding, het vergroten van efficiency in de keten en het innoveren en intensiveren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast de inkoop van food producten wordt ook de kennis over logistiek, non food en facilitaire diensten gebundeld én wordt op het gebied van productontwikkeling samengewerkt. Harry Stofberg, voorzitter Victoria trading: ”Victoria trading is erg trots en blij dat Fletcher heeft besloten als achtste lid onze groep van 7 leidende foodservice merken te komen versterken. Immers Fletcher maakt een stormachtige expansie door in de Nederlandse markt en is al 8 jaar op rij gekozen tot Nederlands meest populaire Hotel keten. Fletcher is vastbesloten haar expansie drift te combineren met een verdere professionalisering van haar (inkoop) operatie met Victoria. Dat is precies waar Victoria trading voor staat : de meest professionele en duurzame inkoop coöperatie van Nederland die haar leden verder helpt in het realiseren van forse inkoopvoordelen die voor een groot deel weer wordt geïnvesteerd in de verduurzaming van de keten middels certificering en via grensverleggende initiatieven als Kipster! Met Fletcher erbij mag u van Victoria meer aansprekende initiatieven verwachten met producenten en logistieke partners in de keten die daar open voor staan.” Edwin van Heteren, CFO van Fletcher Hotels: “Fletcher Hotels is verheugd om haar inkoopvolume te bundelen met andere leden van Victoria Trading en het zal dan ook voor Fletcher Hotels tot
schaalvoordelen leiden. Tevens zullen duurzame initiatieven versneld worden opgepakt. Wij kijken in ieder geval al zeer uit naar deze nieuwe samenwerking.”

Artikel delen