Veranderingen management Okura A'dam

Tags: hotel

Veranderingen management Okura A'dam

Met het aantreden van Michiel Roelfsema als general manager van Hotel Okura Amsterdam vinden er verschuivingen binnen het managementteam plaats. Michiel Roelfsema maakt bekend dat Femke Groeneveld-Weller en Jos Pallandt, beiden reeds werkzaam in het hotel, nieuwe verantwoordelijkheden op zich nemen.

Per 17 mei neemt Femke Groeneveld-Weller (52) naast haar huidige functie als commercial director ook de rol van deputy general manager op zich en verwerft daarmee een andere positie in het managementteam. Groeneveld-Weller blijft in haar nieuwe rol eindverantwoordelijk voor de commerciële afdelingen van het hotel en neemt daarnaast de honneurs waar in afwezigheid van general manager Michiel Roelfsema. Jos Pallandt (31) heeft zijn sporen in het vijfsterren superior hotel ruimschoots verdiend. Hij heeft er sinds 2009 verschillende functies bekleed, waaronder assistant front office manager en assistant director of food & beverage. Met zijn benoeming tot director of rooms division treedt hij toe tot het managementteam van Hotel Okura Amsterdam. 

Verantwoordelijkheden 
Femke Groeneveld-Weller zette haar carrière in de gastvrijheidsindustrie in 2009 in Hotel Okura Amsterdam voort, na ruim 20 jaar werkervaring te hebben opgedaan in de internationale hotellerie. Ze werd toen aangesteld als director of conferences & events van Hotel Okura Amsterdam, voordat ze in 2011 werd benoemd tot commercial director en verantwoordelijk werd voor de commerciële strategie. Pallandt is onder andere verantwoordelijk voor de afdelingen front office, conciërge, guest relations, beveiliging en housekeeping. Ook Okura’s wellness centre Nagomi Spa & Health valt onder zijn verantwoordelijkheid.

 

Artikel delen