Wegens succes tweede Loetje in Rotterdam

Wegens succes tweede Loetje in Rotterdam

Vandaag opent biefstukrestaurant Loetje een tweede filiaal in Rotterdam.

Loetje Rotterdam Centrum is gevestigd aan de Binnenrotte, vlakbij station Blaak. De reden om een tweede filiaal te openen in Rotterdam heeft te maken met de enorme vraag. Gemiddeld wordt Loetje Kop van Zuid 1.500 keer per week gebeld met de vraag of er nog plek is. 

Bijzondere locatie
Twee jaar geleden opende het eerste Rotterdamse Loetje filiaal haar deuren. Vanaf dag één was Loetje Kop van Zuid een groot succes. De belangstelling vanuit de gast werd in de loop van de tijd steeds groter, waardoor het bedrijf op zoek is gegaan naar een tweede locatie in de stad aan de Maas. Die locatie werd gevonden aan de Binnenrotte 192 in het voormalige KPN gebouw uit 1947. Een deel van het pand is getransformeerd tot een prachtig restaurant. De sfeer in het interieur is warm, gezellig en helemaal van nu. Voor het restaurant ligt een terras met zicht op de indrukwekkende Markthal en op de Rotterdamse centrummarkt die wekelijks op dinsdag en zaterdag voor de deur wordt gehouden.

Binnenlopen zonder reservering
Jesper van Kempen en Steffany Schoemaker, nu filiaalmanager en assistent filiaalmanager bij Loetje Kop van Zuid, gaan het filiaal aansturen. Zichtbaar trots vertelt Van Kempen: “Ik heb heel veel zin om te starten in dit schitterende tweede Rotterdamse filiaal. Het nieuwe team is al ingewerkt in ons filiaal op de Kop van Zuid. Zij staan ook te trappelen om te beginnen.” Van Kempen vervolgt: “Nieuw in dit filiaal is dat de gast niet hoeft te reserveren. We zitten hier op zo’n drukke locatie, midden in de stad, we verwachten dat de gast hier makkelijker binnenwandelt zonder eerst een reservering te willen maken.” Overigens geldt bij alle Loetje filialen dat je altijd zonder reservering terecht kunt. 

Kijk hieronder voor een impressie 

Artikel delen