Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. 

Im Amsterdam komt een STAN&CO 2.0 versie waarmee ze aansluit op de inspirerende locatie in Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van Amsterdam waarbij alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. STAN&CO Amsterdam vertaalt deze creativiteit in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend. Een plek waar je inspiratie op doet en geniet van eten, drinken en elkaar.

Inspiratie in het interieur
De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie en opbouw van de voormalige Diamantbeurs. In Capital C komen alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar: advertising, design, media, digital, kunst en communicatie. Het wordt een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace waar een selecte groep kunstenaars en ontwerpers betrokken is bij de inrichting. Ieder van hen krijgt een plek in het gebouw tot zijn of haar beschikking om zelf vorm te geven. Zo wordt het pand ook qua interieur en design een plek die inspiratie en creativiteit ademt. STAN&CO Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het markante pand en het interieur wordt gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut. Het sfeervolle ontwerp heeft internationale allure en geeft veel aandacht aan eten en drinken met een open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt een spectaculaire terras gebouwd die STAN&CO gaat runnen. Naar verwachting opent zij halverwege juni 2019 haar deuren.

Horecaliefhebbers gezocht
Naast de bouw van het pand wordt er ook hard gewerkt aan de realisatie van een enthousiast en professioneel horecateam van STAN&CO Amsterdam. “De werving voor het personeel is in volle gang. De eerste mensen zijn aangenomen, maar gezien de omvang van de locatie, de ambitieuze plannen en de hoge mate van gastvrijheid die wij willen bieden bij STAN&CO, hebben we een flink aantal horecaprofessionals nodig. Op onze eigen website www.vacaturesindehoreca.nl vind je alle informatie”, aldus Lisette Maaskant, Corporate Recruiter bij Debuut

Over STAN&CO
STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en binnenkort ook in Den Haag. Iedere STAN heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. In Utrecht staat de eerste STAN&CO. Noem het STAN&START. In Arnhem en Zeist beleef je STAN&NU en in Amsterdam en Den Haag STAN&STRAKS. STAN&CO Amsterdam is straks alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Artikel delen