Dag 11 na sluiting: ''You had one job...''

Tags: Hotel

Dag 11 na sluiting: ''You had one job...''

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Zo heeft de horeca vorige week zondag abrupt de deuren moeten sluiten.

De maatregelen zoals het sluiten van de horeca hebben verregaande gevolgen voor ondernemers. Entree Magazine volgt dagelijks de ontwikkelingen op de werkvloer bij Jan Stuurman, mede-eigenaar van HotelV/The Lobby in Amsterdam. Vandaag ontdekt hij dat omschakelen naar bezorgen niet voor iedereen even makkelijk verloopt.

Donderdag 26 maart 2020, dag 11

''Bakjes en doosjes en frutsels en zakjes.

Het is veeeeeel lastiger om een maaltijd mooi en goed bezorgd te krijgen dan hem netjes op te maken en uit te serveren. Hier is het mantra: krijg je het niet lekker bij de mensen thuis dan moet je het niet doen. Dus begeven onze chef koks zich in de wondere wereld van disposables, en zij zijn niet de enige.

Chefs komen elkaar tegen op de non food afdeling van de plaatselijke groothandel, er wordt ook hier flink gehamsterd... Dan maar naar de juwelier onder de disposable verkopers, want de bakjes moeten wel een beetje mooi zijn uiteraard, en duurzaam als het kan. 

Nog niet zo lang geleden gingen gesprekken tussen de chefs over groente vlees verhoudingen. Chef Koen van de Fizeaustraat komt met tassen vol met spullen binnen en belt met chef Lars van The Lobby nesplein. 'Lars ik zal eerlijk tegen je zijn, ik ben de zakjes waar je om gevraagd had vergeten te kopen'

YOU HAD ONE JOB ;)!''

 

 

Artikel delen