Stokkermans “Hotelier of the Year 2019”

Tags: hotel

Stokkermans “Hotelier of the Year 2019”

Stephan Stokkermans is “Hotelier of the Year 2019”. De Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin ontving de award tijdens het Preferred Global Congres in Monte Carlo.

Afgelopen donderdagavond is Stephan Stokkermans, Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin, uitgeroepen tot Hotelier of the Year. Onder het toeziend oog van meer dan 270 deelnemers nam hij de prijs in ontvangst tijdens de slotceremonie van de Preferred Global Conference 2019 in Monte-Carlo Bay Hotel & Resort.

Team effort
De ceremonie is de afsluiting van een week vol meetings en inspirerende sessies. Tijdens deze avond werden 11 Preferred Awards of Excellence  en 6 GIFTTS Pineapple Award Winners uitgereikt. De Preferred Awards of Excellence erkennen partners in het wereldwijde netwerk die excellentie belichamen binnen Preferred Hotels & Resorts en die de wereldwijde reisgemeenschap inspireren om #ThePreferredLife na te streven. Waar 10 awards werden uitgereikt aan hotels, was er één award bestemd voor een persoon.  Stokkermans nam de prijs vereerd in ontvangst: “Deze prijs is voor het team van Grand Hotel Huis ter Duin, de familie Noorlander die al meer dan 40 jaar Grand Hotel exploiteert en vooral voor mijn vrouw en drie dochters die alles mogelijk maken.” Grand Hotel Huis ter Duin is al meer dan 20 jaar partner van Preferred Hotels & Resorts. Dankzij deze partnership waarborgt het hotel haar kwaliteit op basis van internationale standards van luxury travel en maakt het gebruik van het wereldwijde sales en marketing netwerk van Preferred Hotels & Resorts. Preferred Hotels & Resorts is  s ’werelds grootste onafhankelijke hotelbrand en vertegenwoordigt meer dan 700 onderscheidende hotels, resorts, residenties en unieke hotelgroepen in 85 landen. Via de vijf collecties verbindt Preferred Hotels & Resorts reizigers met unieke en luxe hotels en resorts die bij elke gelegenheid aansluiten. Elk hotel binnen het portfolio handhaaft de hoge kwaliteitsnormen en ongeëvenaarde serviceniveaus die vereist zijn door het Integrated Quality Assurance-programma van Preferred Hotels & Resorts. www.preferredhotels.com  

Binnenkort leest u in Entree magazine over de visie van Stokkermans op de thema's gezondheid en duurzaamheid in zijn hotel. 

Artikel delen