Roelfsema nieuwe general manager Hotel Okura

Tags: hotel

Roelfsema nieuwe general manager Hotel Okura

Michiel Roelfsema (35) volgt per 17 mei 2019 Emmy Stoel op als general manager van Hotel Okura Amsterdam. Dit is door Marcel P. van Aelst, president en CEO van Okura Nikko Hotel Management Co. Ltd Japan, bekendgemaakt.

Als stagiair maakte Michiel in 2002 voor het eerst kennis met Hotel Okura Amsterdam. In 2008 keerde hij terug naar het hotel om daar als assistant director of food & beverage aan de slag te gaan. In die tijd was hij bestuurslid van de Food & Beverage Management Association. Vervolgens werd hij in 2012 benoemd tot rooms division director. In 2016 werd hij tevens deputy general manager. Naast zijn werkzaamheden bij Hotel Okura Amsterdam is Michiel Roelfsema actief lid van de Hotel Finance & Technology Professionals (HFTP) en regelmatig panellid bij Hotel Industry Technology Exposition Conference (HITEC).

Hotel Okura Amsterdam 
Michiel Roelfsema: “Ik ben bijzonder verheugd met deze stap. Dit geeft veel vertrouwen en energie om met ons loyale team de door mijn voorganger ingezette koers verder uit te bouwen en zodoende het meest unieke en complete vijfsterren superior hotel in Nederland te blijven. De komende jaren beloven veel goeds. We voeren een digitale transformatie door, gaan verder met het renoveren van onze executive kamers en suites en in 2021 vieren we het 50-jarig bestaan van Hotel Okura Amsterdam.”  Amsterdam         
Hotel Okura Amsterdam is onderdeel van Okura Nikko Hotel Management, een keten met meer dan 70 hotels in voornamelijk Azië. Het hotel is tevens lid van The Leading Hotels of the World. Hotel Okura Amsterdam beschikt over 300 kamers en biedt gasten, naast hoogstaande hotelaccommodatie, een spa- en fitnesscentrum, ultramoderne conferentieruimten en keuze uit vier restaurants – waarvan er drie zijn onderscheiden door Guide Michelin. Hotel Okura Amsterdam ligt op korte afstand van zowel het zakelijke district van Amsterdam als van de belangrijke toeristische attracties en musea.

 

Artikel delen