Inntel opent hotel in Amsterdam

Inntel opent hotel in Amsterdam

Aan de VOC-kade in het Oostelijk havengebied is Inntel Hotels Amsterdam Landmark geopend. Het hotel heeft zestien verdiepingen en telt 306 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over Bar & Brasserie Werkspoor, Spa Steam met zwembad en vergaderruimtes. Bekijk meer foto’s van dit nieuwe hotel onder het artikel.

 

Inntel met industriële invloeden

Inntel

Het industriële verleden en het huidige artistieke karakter van de omgeving zijn verwerkt in een stoer en eigentijds design. In het nieuwe Inntel hotel wordt veel gebruik gemaakt van onbewerkt beton en massieve stalen kolommen. Historische beelden van bijvoorbeeld stoommachines en schepen hebben een kleurrijke make-over gekregen tot uniek behang voor alle kamers. In de lobby steelt een levensgroot geel kraanhuisje de show. De meeste indruk maakt het glazen dak van 7,5 meter hoog.

Bar & Brasserie Werkspoor

In het hotel is Bar & Brasserie Werkspoor gevestigd. Die dankt haar naam aan de Nederlandse machinefabriek, waar o.a. (scheeps)stoommachines en motoren werden geproduceerd. Inntel Hotels is een Nederlands familiebedrijf en heeft hotels in Scheveningen, Rotterdam, Zaandam, Eindhoven, Utrecht en nu twee in Amsterdam.

Artikel delen