[Geopend] JAXX Marina in Tilburg

[Geopend] JAXX Marina in Tilburg

JAXX Marina in Tilburg is sinds half maart geopend. 

JAXX Marina is van Kees Lankhaar en zijn vrouw Marloes Gladis en twee zakenpartners. Lankhaar is geen onbekende in de horeca, sinds 2002 heeft hij al bistro Tante Pietje aan de bekende Korte Putstraat in Den Bosch. Daarnaast zijn ze eigenaar van brasserie Pastis in Rosmalen.

Rijpinsgkasten
''Het concept komt in het verlengde van die zaken te liggen", aldus Lankhaar. ,,We rijpen het vlees in de zaak in rijpingskasten, serveren een lekkere kreeft of een vis in zoutkorst. We willen alle dagen van de week geopend zijn en in het weekend kun je er ook terecht om te borrelen." De naam JAXX Marina heeft niet speciaal een betekenis, 'maar klinkt gewoon lekker'. ''En marina verwijst natuurlijk naar de haven. Je moet er het gevoel krijgen dat je aan de Côte d'Azur zit." 

Mediterraanse sfeer
JAXX Marina zorgt voor een Mediterraanse sfeer aan de Piushaven. Op de kaart: Franse keuken met Aziatische invloeden. Het stijlvolle interieur met haar groene accenten en authentieke elementen werkt mee aan de ultieme beleving. Daar tekende Lankhaar zelf voor en Living interieurs uit Den Bosch voerde het uit. Het terras is van SUNS

 

Artikel delen