Pop-up resto Hotel Jakarta in NY Basement

Pop-up resto Hotel Jakarta in NY Basement

Op woensdag 14 maart en donderdag 15 maart koken de chefs van het nog te openen Hotel Jakarta Amsterdam, Stéphane Besse en executive sous-chef Rendy Reanaldy, in NY Basement in Rotterdam. Tijdens deze twee dagen kan er in pop-uprestaurant Café Jakarta voor het eerst geproefd worden van de keuken van het nieuw te openen WestCord Hotel; Hotel Jakarta Amsterdam.

Bij Café Jakarta komen aroma’s en exotische smaken samen in verrassende oriëntaalse gerechten met een Nederlandse twist. Westerse producten worden op Oosterse wijze bereid. Rotterdam krijgt met pop-up Café Jakarta de primeur. Gedurende deze twee dagen kunnen gasten genieten van avontuurlijke gerechten. Op 5 en 6 april 2018 wordt op een nog geheime locatie het pop-up restaurant in Amsterdam gelanceerd. 

Amsterdam & Rotterdam
Volgens Westcord zijn Rotterdam en Amsterdam onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden gemarkeerd door twee prominente gebouwen van WestCord Hotels: Hotel Jakarta Amsterdam in aanbouw en Hotel New York. Aan Hotel New York de eer om de eerste pop-up van Café Jakarta te hosten.

Café Jakarta
Café Jakarta, het nieuwe restaurant van Hotel Jakarta Amsterdam, creëert een ontmoeting tussen culturen, stijlen en keukens waar kruiden blenden, specerijen mixen en smaken versmelten. Gasten die de keuken van Hotel Jakarta Amsterdam willen ontdekken op woensdag 14 maart of donderdag 15 maart bij de pop-up in NY Basement, kunnen een reservering maken per e-mail naar info@nybasement.nl of via de website hotelnewyork.nl/nybasement/reserveren/

Over Hotel Jakarta Amsterdam
Op de kop van Java-eiland in Amsterdam wordt gebouwd aan een bijzonder duurzaam hotel met een spectaculaire architectuur. Hotel Jakarta Amsterdam is de nieuwste aanwinst van WestCord Hotels dat hiermee een innovatieve koers vaart. De hotelgroep begon in 1968 met Hotel de Wadden op het Waddeneiland Vlieland en is uitgegroeid tot een gerenommeerde hotelgroep waar ook Hotel New York in Rotterdam onderdeel van uitmaakt. En waar vroeger de lijndienst vertrok vanaf Rotterdam naar New York, vertrok in Amsterdam een lijndienst naar Jakarta. Precies op deze plek op Java-eiland verrijst nu Hotel Jakarta Amsterdam wat naar verwachting in mei 2018 haar deuren gaat openen voor toeristen, zakelijke bezoekers, buurtbewoners en de inwoners van Amsterdam.

Artikel delen