Tokyo Ramen opent in Stadshart Amstelveen

Tokyo Ramen opent in Stadshart Amstelveen

Onlangs opende Tokyo Ramen de deuren aan het centraal gelegen Stadsplein in Stadshart Amstelveen. Tokyo Ramen heeft op twee locaties in Amsterdam reeds restaurants en opent nu de deuren van een derde locatie in Amstelveen. 

Tokyo Ramen biedt de bezoekers een authentieke ervaring van de Japanse keuken. De helft van de ingrediënten worden uit Japan geïmporteerd en door de chef-koks bereid. De menukaart combineert de variatie aan ramensoepen met Japanse bieren en diverse smaken van Sake. Het restaurant is bescheiden ingericht met subtiele Japanse decoraties. Het personeel is internationaal van achtergrond waarbij minimaal 50% de Japanse taal spreekt. Het restaurant heeft 60 binnenplaatsen en 60 zitplaatsen op het buitenterras.

Ramen steeds populairder
Met de nieuwe vestiging in Amstelveen is de grote wens van manager Ken Claes uitgekomen; “Juist omdat Amstelveen de woonplaats is van zo vele Japanse expats, hopen wij dat liefhebbers hun weg weten te vinden naar Tokyo Ramen. Ramen is een bijzondere Japanse soep, die ook in Japan zelf een toenemende populariteit geniet. Naast expats hopen wij natuurlijk dat alle inwoners van Amstelveen kennis maken met Ramen.”

Artikel delen