Veganzaak Dophert opent nieuwe vestiging

Veganzaak Dophert opent nieuwe vestiging

Vegan is razend populair. Dat blijkt ook wel uit het toenemend aantal vegan horecazaken. Zo breidt ook Dophert, een vegan lunchroom in Amsterdam, uit met een nieuwe zaak in de Amsterdamse Pijp: Deer Mama. 

Deer Mama wil bijdragen aan een duurzamer eetpatroon. De zaak wordt  – net als DopHert – een plek om lekker te ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Ondernemer Laura Estevez wil met haar tweede vestiging een blauwdruk neerzetten voor volgende vestigingen in binnen- en buitenland, en eventueel een franchiseketen in de toekomst. Daarmee wil ze vegan eten toegankelijk maken voor iedereen.

Goed voor mens, dier en planeet
Estevez: “Ik wil graag groeien met mijn bedrijf en de wereld zoveel mogelijk plantaardig laten eten. Bij Deer Mama kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met plant-based lekkers. En dat is positief, want vegan eten is de meest duurzame en diervriendelijke manier van eten. Deer Mama draagt zo bij aan een stap richting een duurzamere samenleving.”  

Succesvolle crowdfunding
Estevez financierde haar eerste vestiging Dophert middels een succesvolle crowdfundcampagne, met 105 investeerders. Om het pand voor Deer Mama te kunnen verbouwen tot een gezellige mylk & burgerbar wil ze daarom opnieuw een campagne starten. 

Artikel delen