Bij Marc in Ouddorp opent op 17 juni

Op 17 juni opent op Landal Resort Ouddorp Duin in Ouddorp het restaurant Bij Marc. Eigenaren Mark en Annemarie: "Onze filosofie is eenvoudig: stoere, herkenbare en pure gerechten van de grill. Goede kwaliteit in een sfeervolle en gastvrije omgeving. Toegankelijk voor jong en oud." De eerste art impressions zijn inmiddels beschikbaar.

In de open keuken wordt op twee manieren gegrild. De Josper, een gesloten barbecue uit Spanje geeft snel een mooie rooksmaak aan gerechten of ingrediënten. De rôtisserie is daarnaast een echte blikvanger waarop de kippetjes traag worden geroosterd.

Betonnen vloer en plafond
Art2Go is bij Bij Marc verantwoordlijk voor het interieur. Erik Remmers: "Het interieur van Bij Marc krijgt een stoer karakter. De gevlinderde betonvloer en het betonnen plafond geven het pand een solide basis. Om het interieur de juiste warmte te geven wordt er veel eikenhout in het interieur verwerkt. Van de balustrades tot de tafelbladen en van de deuren tot de voorzijde van de keuken, alles krijgt een mooie warme uitstraling door het eikenhout."

​Subtiele knipoog
Hij vervolgt: "Er wordt bovendien een imposante stalen entresol geplaatst in de ruimte en ook de bar springt eruit door zijn speciale voorzijde in een combinatie van glas en hout. Het glas in de bar volgt de grillige vorm van de boomstammen en geven zo nog een subtiele knipoog naar de zee. Verder worden er nog een aantal ruige baksteenwanden gemaakt en wordt er veel groen tegelwerk voorzien in wildverband."

 

 

Reacties

Reactie toevoegen