[Fotoalbum] Lucy Lou, Utrecht

[Fotoalbum] Lucy Lou, Utrecht

Zuid-Amerikaans streetfood in een stoute setting. Dat is volgens een van de eigenaar Bastiaan Phaff de essentie van het onlangs geopende Lucy Lou aan het Vredenburg in Utrecht.

Medio oktober opende het nieuwe restaurant. Op de kaart staan onder andere authentieke Mexicaanse taco’s en meer dan vijftig soorten tequila en mescal. Het restaurant biedt plek aan 120 zitplaatsen.

Pickels
Het interieur is ontworpen door Tubbs Design uit Utrecht. Het brein achter Lucy Lou is Bastiaan Phaff in samenwerking met Niels van Nieuwenhuizen en Joris Visser, bekend van o.a. Firma Pickles en Gare du Sud. Voor Bastiaan is het zijn eerste zaak nadat hij al jarenlang in de horeca werkte bij onder meer Restaurant De Garde, Madeleine en Sea Salt Saloon. “Nu is het tijd om een eigen zaak te openen. Ik droom al jaren van een streetfoodbar in Utrecht en nadat ik op reis was geweest in Zuid-Amerika, wist ik het zeker: Utrecht verdient een mooie Tacqueria.”
Interieur: Tubbs Design

Artikel delen