[Foto's] SNCKBR Utrecht geopend

Na Amsterdam en Eindhoven is ook Utrecht aan de beurt. Vorige week openden SNCKBR-founders Allon Kijl, Melle Schellekens en Marco van Velthooven samen met twee lokale investeringspartners een vierde - volledig plantaardige - SNCKBR aan Vredenburg 28. 

"Nederlanders zijn steeds bewuster van waar hun eten vandaan komt", begint Naphassa Parinussa, mede-eigenaar SNCKBR IV. "En we zien dat meer en meer restaurants plantaardige gerechten op de kaart zetten. Maar een volwaardig all-day restaurantconcept met alleen veganistische gerechten en dranken op een populaire locatie, dat miste ik nog. Samen met de founders van SNCKBR willen Floris Beukers en ik laten zien – of eigenlijk proeven – hoe niet normaal lekker de plant based keuken kan zijn. Alle geuren, kleuren, smaken en texturen zijn mogelijk."

100% Restaurant
De naam mag dan gebaseerd zijn op de klassieke snackbar, SNCKBR is volgens de ondernemers verre van de in frituurvet gedoopte afhaalsnackbar. Ontbijt, lunch en diner worden aan tafel geserveerd. Met de nodige sapjes, speciaalbieren, biologische wijnen of exotische cocktails.

0% dier
Bij SNCKBR IV gaan internationale klassiekers voor groen(tes). Zondigen wordt gezondigen met Chinese Bao Buns, een Noord Afrikaanse Tajine, Indiase curry of een Britse Mushroom Wellington. Ook de SNCKBR-klassiekers als pizza, burgers en kapsalon gaan VGN. Pure en biologische ingrediënten lopen over naar de “dark side” voor comfort food dat gruwelijk lekker, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij en koolhydraatarm is – en altijd vrij van bullshit blijft. Een leerloos interieur en fairtrade bedrijfskleding maken SNCKBR Utrecht 100% plantaardig, 100% restaurant, 0% dier.

DSGN
Verwacht bij SNCKBR geen frituurlucht enTL-verlichting.SNCKBR laat in een ‘casual dining’ setting zien. Ieder type snacker heeft hier een eigen plek. Zo zakt de relaxte eter onderuit in de okergele loungebank of een van de zithoeken met groen fluwelen banken. 

Reacties

Reactie toevoegen