Personeel
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Op deze pagina lees je alles over nieuwe horecazaken en zaken die na een re-styling weer open zijn. Verder houden we je op de hoogte van alle trends en nieuws op het gebied van design.
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Horeca-cao: welke (horeca)vergunningen heb ik nodig?
The Amsterdam Coffee Festival 4 t/m 6 april: dit is waarom je erbij wilt zijn
The Amsterdam Coffee Festival biedt oplossingen die bijdragen aan hogere efficiëntie
Bartender Sebastian Cichowlas: ‘We moeten goed naar onszelf kijken’
Zana Möhlmann werkt bij Manhattan in Singapore: 'Gasten zijn zó anders'
Mieke Berkers van Independent Hotel Show: ‘Onafhankelijke hotels zijn hot’
Horecaondernemer Herman Hell: 'Gasten zijn verleerd om fooi te geven'
Gijsbregt Brouwer: 'Met sushi-achtige bites maak je het verschil'
Roy Spekhorst van Pelle's Deurningen deelt 5 succesfactoren voor terras
Ladybird FC en The Joint: American comfort food van topkwaliteit
Wouter Verkerk: 'Besparen op verkeerde dingen leidt altijd tot drama'
Horeca-inrichting: dit zijn de regels voor geluid op een terras
BRAUPAKT brengt twee grote bierculturen samen
Het zwarte goud: Kaviaar staat bij steeds meer horeca op de kaart
Het Noorden van Aalten over terugkerende gasten op het terras + 4 tips
Personeel Tijn Akersloot in Zandvoort hult zich in eersteklas zomerkleding
Marco van der Wijngaard haalde net niet de wereldfinale Bocuse d’Or
13x nieuwe restaurants in Breda + tips
5 tips om het EK voetbal te organiseren en scoor 33,3% licentiekorting
Elke dag een top-omzet draaien op het terras: experts geven tips
Marco van der Wijngaard vertegenwoordigt NL tijdens Bocuse d’Or Europa
Vijf hotspots op de Wadden: van kipconcept tot duurzaam restaurant
Chef Rasmus Munk verzorgt sterrendiner in de ruimte voor € 450.000
Hiermee bied je je gasten een echt verwenmoment
Dit is waarom kip nu zo populair is + 14 kiprestaurants in Nederland
Groter terras van café-restaurant BUURT in Den Bosch vraagt om toprosé
India Poort in Hilversum: 'Fine dining met Indiase keuken is mogelijk'
Overname horecazaak: hoe pak je zo’n intensief traject aan?
Previews: deze zes restaurants openen in 2024
Eric Frericks (36) overleden: kracht achter Facebookgroep met 44.000 horecaleden
Ondernemer Raoul de Vries uit Best: 'Er gaat weinig boven een broodje bal'
Wereldse keukens en Hollandse gezelligheid bij vernieuwd Bar Kartel in Amsterdam
Dit zijn de winnaars van de Independent Hotel Show Awards
Horeca-cao: 4 tips voor als een medewerker niet functioneert
Dry martini: zonder twijfel de meest iconische cocktail ter wereld
Wouter Verkerk organiseert de Horeca Seizoen Kick-off op 8 april in Baarn
Biercolumn: 'Bierverkoop loopt terug, de horeca merkt dat'
Rick Kempen: 'Zorg voor een kwalitatieve bierkaart'
Restaurant nNea in Amsterdam in top 50 beste pizzeria's ter wereld
Bert van der Leden oud-eigenaar Supperclub en HappyHappyJoyJoy overleden
Rotterdams restaurant JAQ richt zijn pijlen op de lokale gast
Jermain de Rozario: 'Ik ben absoluut geen voorbeeld voor anderen'
Independent Hotel Show pitch: dit zijn de 3 genomineerde innovatieve producten
Hoe kunnen hotels meer uit hun ontbijt halen?
Airto Cramer, Vesper Bar: ‘Nieuwe generatie accepteert geen 12 uur per dag’
Ondernemers over de toekomst van de horeca: het ís rocket science!
Seb Smit keert terug als chef-kok bij De Heeren van Harinxma* in Beetsterzwaag
Kaap de Goeie Hop en Gielke Tripel zijn Entree Huisbier van het Jaar
Creatief met Spritz: onbetwiste hardloper op het terras
Top 5 trendy ijs- en patisseriesmaken: vraag proefpakket aan
In Italië is de aperitivo een begrip, maar ook de NLse horeca scoort ermee
Horeca-inrichting: een contract met een horeca-leverancier afsluiten?
't Pakhuus op Texel zweert bij reserveringssysteem van Guestplan
Tweede leven voor oude meubels De Eetbare Tuin in Halsteren na make-over
Hoe spreek je Generatie Z en millennials aan?
Horeca cao: hoe zit het met pauze en moet je deze doorbetalen?
Gratis The Amsterdam Coffee Festival ticket voor professionals 4 t/m 6 april
Dit zijn 5 innovatieve koffieproducten: ontdek de laatste trends!
The Amsterdam Coffee Festival 2024 zet in op duurzaamheid met WeCup
Hendrick’s GRAND CABARET: een decadente gin voor vrije geesten
Kaasplankje maken en serveren: 6 handige tips
Flora Professional ijsmix vanaf april verkrijgbaar voor softijs en schepijs
Amstel lanceert Amstel Rosé voor retail en horeca
Horecaondernemer Won Yip: ‘Vijf dagen per jaar ben ik echt blij’
Dutch cuisine: wat is het en welke restaurants zijn een bezoek waard?
Financieel specialist Maikel Lindewegen: 'Wel omzet, nauwelijks winst? Dan kloppen je cijfers niet'
Laatste editie Best Burger Benelux van LA Streetfood: schrijf je nu in!
Maak het verschil op het terras met (suikervrije) frisdranken
Horeca cao: wanneer is een medewerker een vakkracht en wanneer niet?
Het ontbijt als stimulans voor je hotel
Meld je gratis aan voor de Independent Hotel Show Amsterdam op 12 & 13 maart
Borrelsnacks uit de buurt
Chef-kok Frank Fol: ‘Er is een grote markt voor groentemenu's’
Chef Arjan Speelman nieuwe weg ingeslagen bij Ciel Bleu**: ‘Ik moest opnieuw beginnen’
Horeca-inrichting: Roken op een terras, wat zijn de regels?
Trendwatcher Vincent van Dijk: 'Horeca ziet in dat de juiste kleding hét visitekaartje is'
World Spice Blends Pro van Verstegen: geef karakter aan je menu
Meer verkopen in de horeca: 'Stuur de gast de juiste richting uit'