Foto Pieter d'Hoop

[Geopend] Blueness in Cadzand-Bad

Blueness in het Zeeuwse Cadzand-Bad is een op Japan geïnspireerd dining-bar concept, waar Sergio Herman culinair eindverantwoorlijke is. Blueness is sinds vorig jaar augustus gevestigd in het achterste deel van de lobby van het Strandhotel, waar ook Pure C** te vinden is. Bekijk meer foto's van Blueness (door Chantal Arnts en Pieter d'Hoop) onder dit bericht.

Het interne designteam van Herman tekende voor het interieur van Blueness. Opvallend is de warme sfeer, mede door het gebruik van veel naturel hout en de terrazzovloer. Daarnaast zijn er veel Japanse details en wordt als accentkleur gebruik gemaakt van indigoblauw. De vogel die in de huisstijl wordt gebruikt is een ooievaar, een vogel die veel voorkomt in de Zwin-regio en de Zeeuwse interpretatie op de kraanvogel die in Japan symbool staat voor een gelukkig en een lang leven.

Japanse keuken
De dagelijkse leiding in de keuken is in handen van Jaclyn Kong en Thijs Baert. Zij koken een Zeeuwse interpretatie van de Japanse keuken. Het Strandhotel wordt momenteel volop gerenoveerd. In juli 2018 leverde het team van designer Piet Boon de eerste 34 nieuwe kamers op en het tweede gedeelte opent in het najaar van 2019.

Reacties

Reactie toevoegen