Foto Victor van Leeuwen

[Restyling] Brasserie Domburg

Eerder dit jaar nam Jerry van Zuijlen Brasserie Domburg in de gelijknamige stad over. Hij liet de zaak door Ferry Tabeling van Heineken Interieur Design verbouwen. Bekijk de foto's van de verbouwde zaak (gemaakt door Victor van Leeuwen) onder dit bericht.

Tabeling: “De bestaande zaak had al een Parijse uitstraling, maar door de slechte verlichting, lichte kleurgebruik en te veel hetzelfde meubilair was het sfeerloos. Door het gebruik van warme kleuren en stoffen, wandbekleding in Parijse sferen en het terras met open haarden hebben we dit aangepast.”

Licht en geluid
Sam Anders van dEP de Sfeerontwerpers zorgde voor het het ontwerp van de verlichting en het geluid en installatie hiervan. Hierover zegt hij: “De binnen- en buitenverlichting zijn geïntegreerd en zien er uitnodigend uit. Voor de sfeerverlichting stelden wij een collectie armaturen samen die het geheel een eigen uitstraling geeft.”

Amadore
Van Zuijlen is sinds 2005 eigenaar van Amadore Hotels & Restaurants. Hieronder vallen negen restaurants/grandcafés en vier hotels in Zeeland.

Design: Ferry Tabeling (Heineken Interieur Design)
Licht en geluid: dEP de Sfeerontwerpers
Meubilair: Satelliet

Reacties

Reactie toevoegen