[Fotoalbum] De Burgerfabriek, Amsterdam

In het toeristische hart van Amsterdam opende recent de Burgerfabriek. Gasten kunnen er hun eigen burgers samenstellen. Daarnaast op de kaart: al samengestelde burgers uit verschillende landen, hotdogs en verschillende na- en bijgerechten als salades en soep.

Het bijzondere aan het drankaanbod is dat de gasten er hun eigen bier kunnen tappen. Buro Blasé Loeff tekende voor het stoere, industriele interieur, in samenwerking met Klaasen Interiors.

Verder lezen
Dit artikel verscheen in het aprilnummer van Entree. Nog geen abonnement? Sluit deze dan nu af en ontvang Entree het eerste jaar 11 keer voor slechts 39 euro.

Reacties

afbeelding van Anoniem

Ben er geweest twee weken geleden in de burgerfabriek, bestelde de trio burger, drie kleine verschillende burgertjes ik geloof van 75 gram per stuk maar dit weet ik niet meer zeker prijs 13,50 meen ik het was wel lekker maar niet om te zeggen wauw! Zat geen frites bij terwijl mijn schoonzoon de zelfde lijn van de burgers bestelde en daar zat wel frites bij! Heb het nog gevraagd aan de vrouwelijke persoon die daar werkte maar zij vertelde mij dat dit het was bij mijn bestelling zat geen frites bij. Vond het veel te duur voor de kwaliteit en ik vroeg mij ook af of het gewicht van de bestelde burgers wel allemaal klopte. Kortom dit was voor ons wij waren met vijf personen eens maar nooit meer.

Reactie toevoegen