[Geopend] Gallery61 in Den Haag

In De Passage, een van de oudste panden van Den Haag, is het kleurrijke restaurant Gallery61 geopend. De gerechten hebben allemaal een knipoog naar kunst en zijn zo veel mogelijk gemaakt met producten uit de regio. Bekijk foto's van de gerechten en het interieur onder dit bericht.

Kunst staat centraal bij Gallery61. Niet alleen in het interieur, maar ook ook op het bord. Zo komen de Haagse eggs benedict op een wafel met kalkoenfilet. Worden de gamba’s gegrild met roze pomelo. En krijgt de bavette een saus van zwarte knoflook. Maar ook de borrel verheft Gallery61 tot een kunst. Olijven marineren hier in Hermit Dutch Coastal Gin en de chefs laten hun creativiteit de vrije loop in hun artistieke XL-borrelplateau.

Lokale producten
Chefs werken er met producten uit de buurt. Gallery61 haalt verse vis bij Hollandvis in Scheveningen en de koeien van slager Piet van den Berg grazen enkele kilometers verderop in natuurgebied De Groenzoom. En de prijswinnende kazen komen van van Ed Boele, al 25 jaar de kaasspecialist van de stad.

Historische winkelgallerij
De Passage is een historische winkelgalerij met grootse glazen koepels, marmeren vloeren en imposante gegraveerde gevels.

 

 

Reacties

Reactie toevoegen