Foto Sjoerd van der Hucht

[Fotoalbum] Hangar 85, Rotterdam

Industrieel, maar toch gemoedelijk. Grof en stoer, maar wel met een comfortabele en luxe twist. Dat is heel kort samengevat Hangar 85, sinds december de nieuwste hotspot van de Rotterdamse Wijnhaven.

Dat vindt althans eigenaar Lian Bouman, die ook eigenaar is van restaurant Spijs in Poortvliet. “Met onze 70 zitplaatsen richten wij ons op de zakelijke markt en het hogere segment. De gerechtjes zijn wat kleiner, waardoor je uitgenodigd wordt om er meerdere te proeven. De menukaart is opgebouwd uit verschillende gangen. De eerste gang bestaat uit een zogeheten 1.0, ter grootte van een amuse. De laatste, 5.0, is een kleiner dessert.” De keuken wordt gerund door Corne van Dijke, die ooit begon als afwasser. De HorecaFabriek van Rein Rambaldo is verantwoordelijk voor het ontwerp van de zaak.

Hangar85.nl
Interieur: De Horecafabriek
Design: Fenna Wolters, Rein Rambaldo

Reacties

Reactie toevoegen