Foto Jim Ellam

[Fotoalbum] In de Doelen, Rotterdam

In de stadsschouwburg De Doelen in Rotterdam kan sinds kort ook gegeten worden in het nieuwe restaurant In De Doelen. Rotterdamse chef Marco Somer, van restaurant De Harmonie, zwaait de scepter over de keuken waarin hij nauw samenwerkt met chef-kok Javier Pearson Canales. Volgens Somer komen op culinair gebied elementen van De Harmonie terug bij In De Doelen, maar wordt het grootschaliger en laagdrempeliger uitgewerkt. “Ik wilde meer mensen kennis laten maken met de kookstijl van De Harmonie.” In het interieur van In De Doelen, is veel gewerkt met groen en hout. Bart van der Wel, één van de eigenaren van Dudok, is verantwoordelijk voor het design. De ruimte is verdeeld in verschillende delen, waaronder een patisserie, een café/brasserie, een restaurantgedeelte en een zaal voor besloten bijeenkomsten. In het restaurant en in de zaal zijn de gerechten wat verfijnder à la De Harmonie.

Design: Bart van der Wel, Dudok 

Reacties

Reactie toevoegen