[Geopend] Kees eten & drinken in Houten

Op de plek in Houten waar voorheen restaurant De Colonie zat, zit sinds november KEES eten & drinken. Horecagroep Debuut is de exploitant en het design werd gedaan door Leban.

De all day-zaak met uitgebreide menukaart bestaat uit een restaurant en serre, waar plek is voor 220 gasten, en uit een terras, met plek voor 150 personen. Daarnaast zijn er 3 verschillende vergaderruimtes (De Opkamer, de Spiegelkamer en Café het Regthuys) en is er gedacht aan kinderen: naast een kinderhoek, kunnen zij hun eigen pizza samenstellen en is er iedere zondag kinderentertainment tijdens de familiebrunch.

Interieur
Het verleden van het pand, dat van oudsher een monumentale dorpsboerderij is, zie je terug in het interieur. Zo is de plaat van glas-in-lood boven de bar behouden gebleven en is het hout uit de vroegere veranda gebruikt als vloer voor het restaurant.

Debuut
KEES wordt geëxploiteerd door Debuut en heeft ook een vestiging in Portugaal. Deze horecagroep heeft horeca door het hele land, zoals Popcatepetl The Mexican, De Vooruitgang, STAN&CO, en Belgian Beer Café Olivier. Op dit moment werkt Debuut aan het eerste bedrijf in Amsterdam, dat Capital C gaat heten en volgend jaar opent in de voormalige Diamantbeurs. RestaurantKees.nl

Licht, geluid en elektra: dEP

Reacties

Reactie toevoegen