[Fotoalbum] Occo, Amsterdam

Het Amsterdamse luxury-hotel The Dylan***** heeft zijn bar en brasserie grondig gerestyled: Occo heropende in maart. Het concept is ruim opgezet, de bar en brasserie lopen naadloos in elkaar over in een huiskamersetting.

Manager Joost Brouwer: “Occo heeft meer grandeur en beleving dan voorheen. Daarnaast is de nieuwe routing een verbetering.” De meterslange bar is een lust voor het oog. Sterke onderdelen zijn ook de goed uitgeruste backbar voor een immense spiegel, de professionele werkstations en een antieke kast vol zeer exclusieve whisky, cognac en grappa. De creatieve geest achter de cocktailkaart is hoofdbartender Maarten van Vliet, verantwoordelijk voor signatuurcocktails als The Dylan Thomas en A Fisherman’s Friend. Joost Brouwer staat ook achter de bar. “Als hotelbar zijn we verplicht alle cocktailklassiekers goed te kunnen maken”, zegt hij. Op de kaart is ook ruim spel voor Nederlandse jenevers en korenwijnen, en zelfs een alcoholvrije gin-tonic met The Dylans eigen VirGin.
DylanAmsterdam.com
Design: Studio Linse

Reacties

Reactie toevoegen