[Preview] Park Centraal in Amsterdam

Park Hotel aan de Amsterdamse Stadhouderskade is getransformeerd tot Park Centraal en is daarmee eigenlijk een volledig nieuw designhotel geworden. Half september gaan de deuren officieel open. Bekijk foto's van het hotel (gemaakt door Steve Herud) onder dit bericht.

Een opvallende driedimensionale sculptuur aan het plafond leidt gasten naar een chique receptie. Deze is mede met speciale verlichting en een eikenhouten vloer met patronen geïnspireerd op de jaren ’70. De 189 kamers hebben een eigentijds design en combineren comfort met Nederlandse invloeden. Hiervoor gebruikten de designers diepe kleuren, rijke texturen en kunstwerken van de lokale kunstenaar Kat Klerks.

Iconisch en opwindend
Bram van der Hoek, CEO & Partner, Europe Hotels Private Collection (EHPC): “Het gebouw fungeert al meer dan een eeuw als hotel en we zijn ongelooflijk trots dat we een rol hebben gespeeld in de overgang naar een bestemming die actueel, iconisch en opwindend is.”

Den Haag
Volgend jaar zal Park Hotel in Den Haag dezelfde restyling en rebranding ondergaan. De hotels vallen onder de vlag van EHPC, waar ook Sir Hotels en Max Brown Hotels toe behoren, alsmede het assetmanagement van W Amsterdam en waarvan Liran Wizman eigenaar is. 

Design: FG Stijl

Reacties

Reactie toevoegen