[Fotoalbum] Stan&CO in Zeist

Aanstaande vrijdag 6 juli opent restaurant STAN&CO van Debuut Horeca officieel de deuren in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist. STAN&CO is inmiddels een begrip in Utrecht en Arnhem en verovert nu dus ook Zeist. 

Deze derde vestiging heeft 160 zitplaatsen binnen en 165 zitplaatsen en is een typisch allday-concept voor koffie, lunch, borrel en diner.

Chef's table
Ook deze nieuwe vestiging biedt mogelijkheden voor heel veel momenten: bagels, broodjes, soepen en salades, 20 open wijnen, borrels en bites, uitgebreide lunch en diner gerechten, steaks van de Josper grill en nog meer. Er is ook een grote chef’s table waar de chefs gerechten bereiden voor de ogen van de gast. Deze nieuwe STAN&CO biedt plaats voor elk moment: een relaxte zithoek en grote leestafel, een grote centrale bar voor cocktails en borrels, en ook een live DJ op elke vrijdag- en zaterdagavond.

Interieur
Het interieur van Stan&Co Zeist is aangesloten op de mooie ronde vormen van het pand. Er is een ronde hoek in de gevel en een ronde wand achter de bar. De ronde vergulde pilaren bij de bar, zijn in de sierlijke stijl van de Amsterdamse school. Het restaurant is ingedeeld in 2 delen. Achterin bij de keuken is het donkere gedeelte (intiem) en het voorste gedeelte is heel licht door de grote raampartij. Er is gebruikgemaakt van natuurlijke materialen en verantwoordelijke stoffen. Door het gebruik van spiegels heb je waar je ook zit altijd mooie zichtlijnen en leuke doorkijkjes. Het interieur sluit grotendeels aan bij het concept in Arnhem. Uiteraard zijn er in Zeist weer eigen elementen aan toegevoegd. Het interieur is gedaan door Debuut in samenwerking met de firma Leban.

Ligging
Zeist is een ideale spot voor de nieuwe vestiging. Een prachtige omgeving die vier seizoenen per jaar verschillend publiek trekt en in een groeiende gemeente van vijftig vierkante kilometer en zestigduizend inwoners. Terraspubliek, zakenlunchers, vegetariërs, wielrenners, wandelaars, ouders met kids, borrelaars, eetclubjes, uitgaanspubliek en vaste (graag geziene) gasten: iedereen is welkom bij STAN&CO Zeist.

Over Debuut
Debuut heeft 28 horecazaken in Nederland waaronder STAN&CO Arnhem, in 2016 bekroond tot Best Restaurant & Bar tijdens de Entree Awards, en Utrecht, Belgisch bier Café Olivier, Waag Leiden en De Vooruitgang. Debuut heeft o.a. concepten in: Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Eindhoven. In 2019 opent Debuut voor het eerst een horecazaak in Amsterdam.

Licht, geluid en elektrotechnische installatie: DEP

Reacties

Reactie toevoegen