[Geopend] STAN&CO in Amsterdam

De deuren van STAN&CO in het Amsterdamse gebouw Capital C (voormalige Diamantbeurs aan het Weesperplein) zijn geopend. Het is na Utrecht, Arnhem en Zeist de vierde vestiging van STAN&CO. Bekijk de foto's van het interieur onder dit bericht.

STAN&CO Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het markante pand Capital C en het interieur werd gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut, de horecagroep die o.a. ook Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang exploiteert en vestigingen heeft door heel Nederland. Het sfeervolle ontwerp van STAN&CO in Amsterdam heeft internationale allure. Opvallend zijn de grote trap, open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt is een terras dat ook bij STAN&CO hoort.

Capital C​
Capital C, met het karateristieke glazen dak, wordt momteel verbouwd tot een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace. STAN&CO Arnhem won in 2017 Best Restaurant-Bar, onderdeel van de Entree Awards.

dEP de Sfeerontwerpers maakte het ontwerp voor de verlichting en het geluid, verzorgde de montage ervan en maakte de elektrotechnische installatie.