Foto Casper van Dort

Watertuin: met dank aan China

Naast Naaldwijk, Spijkenisse, Schiedam en Hendrik-Ido-Ambacht heeft nu ook Bergen op Zoom een vestiging van all-you-can-eatrestaurant Watertuin.

Het interieur heeft veel natuurlijke elementen, zoals leistenen tegels, wanden van pallethout en veel planten. Eyecatchers zijn de hanglampen van keramiek en de donkere, stalen buizen aan het plafond. Een grote, houten vlonder met een vijver met karpers maakt de ruimte extra sfeervol. Pong Chen is eigenaar van het bedrijf en liet bijna al het meubilair speciaal in China maken, waar hij zelf ook vandaan komt. Deze locatie van Watertuin bevindt zich op de eerste etage van De Zeeland, een imposant en markant gebouw waar vroeger een suikerfabriek te vinden was. De gebouwen die zijn overgebleven zijn in zijn geheel gerestaureerd met behoud van het industriële karakter en vormen nu een overdekt winkelcentrum.
Watertuin.nu.
Interieur: De Inrichting/Imre Tichelaar i.s.m. Pong en Sho Chen
Huisstijl: DSGND/Tiedo Dieke
 

Reacties

afbeelding van Stephan van Leest

Een all you can eat PLUS past beter bij dit Watertuin concept.
Het niveau van entourage, kwaliteit van de gerechten en het personeel is duidelijk hoger dan je bij een all you can eat verwacht
Hier zijn duidelijk de Europese invloeden die de eigenaar van jongs af aan heeft ervaren te merken. Een voorbeeld waar veel ( Hollandse) horeca ondernemers naar zouden moeten kijken. Een combinatie van een mooi restaurant concept en een rendabele onderneming. De 6e Watertuin is nu in aanbouw in Wenen Oostenrijk en de 7e zit er aan te komen in Rijswijk.
Kortom een groeiende onderneming waar we vast nog veel van gaan horen.

afbeelding van Cecylia

Ik kom regelmatig met familie in Naaldwijk en service is daar uitstekend. Er staan daar goede koks die weten wat ze klaarmaken en hoe het klaargemaakt moet worden.
Gisteren (5 nov.2017) zijn we voor het eerst gaan eten in Schiedam. Wat een verschil met Naaldwijk ! Service was zo slecht, gebruikte borden op tafel werden te laat opgehaald en als wij vriendelijk een medewerkster hierover aanspraken, kwam ze 1x (ze keek onvriendelijk) de borden ophalen. Ze nam niet alle borden mee. We waren met 10 personen.
Helaas het eten was echt niet te vergelijken met Naaldwijk. Sushi rijst was zo droog. Koks zagen er onverzorgd uit en ze doen maar wat. Schalen worden te laat aangevuld. Veel (te) jong personeel. Medewerkers staan aan een tafel in het restaurant zelf het bestek klaar te maken, (in servet) ander medewerker zit met een laptop. Balies qua opzet waar je je eten kan halen, is niet veel kleiner en niet goed verzorgd/opgediend. Etc etc
Het was niet zo druk en personeelmedewerksters waren traag met opruimen en aanvullen. Wij probeerden het toch gezellig te maken, ondanks het eten en service zo was tegengevallen.
Echt heel jammer dit. Ik moest echt een reactie plaatsen. We betaalden €320 voor 8 volwassenen en 2 kleintjes van 3 jaar. En het was het geld niet waard

Reactie toevoegen