adwik ongediertebestrijding
Advertorial

Adwik heeft de oplossing voor ongedierte

Adwik Ongediertebestrijding wil graag meedenken met ondernemers in deze lastige tijden en helpen graag bij het oplossen van een ongedierte probleem. Nu het kouder wordt buiten, zoekt ongedierte ook meer de warmte op. En helemaal nu zijn het ideale tijden voor ze, vele horecazaken hebben nu de rust in huis waardoor ze dus vrij spel hebben.

Hulp bij ongediertebestrijding

In deze zware tijden van Covid-19 wordt het ons alle helaas niet gemakkelijker gemaakt. Zeker voor alle horecaondernemers wordt het met de restricties die zijn opgelegd steeds lastiger om de hoofden boven water te houden. Wij van Adwik Ongediertebestrijding willen daarom ook zeker meedenken met de ondernemers in deze zware tijden. 

Meer ongedierte binnen

Aangezien ook de winter in aantocht is zal het ongedierte sneller naar binnen trekken. Zoals jullie misschien wel weten wordt de ratten en muizenproblematiek helaas steeds erger. Dit omdat het straatbeeld steeds veranderd en er met de dag meer vuil op de straten terecht komt. Ook word het voor de bestrijders steeds lastiger gemaakt door alle wet en regelgeving, die steeds met strengere regelgeving word aangepast. Daarom is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen zoals het plaatsen van wering en een bestrijdingssysteem.

Problemen buiten houden

Adwik Ongediertebestrijding doelt er vooral op, om het probleem buiten te houden en zodra er al problemen binnen zijn, dit in een zo kort mogelijke periode onder controle te krijgen. Met onze vele jaren ervaring is dit dan voor ons geen probleem en kunt u voor elk ongedierteprobleem bij ons terecht!

Voordeel actie van Adwik voor nieuwe klanten

Vanwege de Covid-19 hebben wij dan nu een actie voor alle nieuwe klanten. De rest van het jaar zullen er geen servicekosten plaatvinden bij het afsluiten van een jaarcontract. Adwik Ongediertebestrijding werkt niet met langdurige contracten en zijn dan ook na een jaar per kwartaal opzegbaar. U betaald nu bij het afsluiten van een contract alleen de installatiekosten en daarbovenop zullen wij de kosten voor de kleine weringsmaatregelen voor onze rekening nemen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte/inspectie aan of kijk voor alle informatie op onze website. Wij hopen op deze manier de juiste steun te kunnen bieden in deze tijden. Samen komen we deze barre tijden door met ondersteuning van elkaar.