flora plant upfield
Advertorial

Chefs testen Flora: "Als room, maar beter"

Gasten met speciale dieetwensen zijn vaker regel dan uitzondering. Een lactose- of glutenvrije bestelling kan de efficiency in je keuken flink verstoren. Flora, de 100% plantaardige roomvervanger is dan een ideaal alternatief. Maar in hoeverre werkt en smaakt dit product hetzelfde als room? We vroegen professionele chefs om de proef op de som te nemen!

Dieetwensen zijn standaard geworden

stan & co chefs testen floraStan & Co is een eigentijdse zaak in Utrecht. Hier staan casual gerechten met een moderne twist op het menu. Toch is het zeker niet zo dat gasten bestellen wat jij op de kaart zet. “Er komt bijna geen enkele bon de keuken in zonder uitzondering: vegan, lactosevrij, glutenvrij…”.

Hoe ga je daar zo goed mogelijk mee om? Chef Sebastiaan ging de uitdaging aan en testte Flora Professional Plant in de roomrijke bestsellers op de kaart, zonder een spatje zuivel. Hoe dat uitpakt zie je in deze video

“Ik had het niet verwacht, maar qua smaak merk je geen verschil met room"

Romige prei-kerrie soep & dessert

Chef Sebastiaan maakt twee populaire recepten van Stan & Co: Banaan Karamelfudge en Prei-kerrie soep. En test zelf de bereiding en de smaak van deze gerechten met Flora Professional Plant als roomvervanger. Lukt het hem om deze favorieten geschikt te maken voor élke gast? Bekijk zijn verrassende conclusie.

Download het Flora plantaardige receptenboek

Ook benieuwd naar Flora Professional Plant 15 & 31%? Download nu het plantaardige receptenboekje, inclusief de recepten van Chef Sebastiaan en ervaar het zelf!

Download receptenboekje