metos keuken
Branchenieuws
Foto Metos-keuken bij Gastrobar Blend 61 in Winterswijk
Advertorial
Foto Metos-keuken bij Gastrobar Blend 61 in Winterswijk

Metos levert perfect maatwerk bij Blend 61

In het centrum van Winterswijk is, na een grondige verbouwing, Gastrobar Blend 61 geopend. Een zaak met stadse allure én de warmte van de Achterhoek. Metos realiseerde er een compleet ingerichte keuken, voorzien van gemakken om de mooiste gerechten te kunnen bereiden. Bekijk foto's van het interieur van Blend 61 én van de keuken onder dit bericht.

Gastrobar Blend 61: aandacht voor eten en drinken

gastrobar blend 61Bij Gastobar Blend 61 kunnen gasten terecht voor koffie met huisgemaakt gebak, een eigentijdse lunch of een complete avond uit. Een bezoek aan deze nieuwe zaak staat garant voor intens genieten, in de sfeer van een café, met aantrekkelijk geprijsde gerechten van restaurantkwaliteit. De eigenaren Wouter en Maaike van Mosselaar mixen hier hoogstaande kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid. Alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten en kruiden worden in de keuken gebruikt. Ook besteden de ondernemers veel tijd en aandacht aan de dranken. Zo zorgen ze voor mooie, bijpassende wijnen, strak getapte Brand (speciaal)biertjes en kunnen gasten met een goed glas champagne genieten in de nieuwe lounge.

Vakmanschap tot in de puntjes

metos keukenMetos heeft een compleet ingerichte keuken gerealiseerd die van alle gemakken is voorzien. De bestaande beschikbare ruimte is goed benut en er is goed gekeken naar de behoeften en benodigdheden. De uitdaging was om de keuken zodanig in te richten dat in de bestaande ruimte toch alle voorzieningen aanwezig zijn en de routing zo optimaal mogelijk is, zodat er efficiënt kan worden gewerkt. De eigenaren zijn erg blij met het resultaat.

Bijzondere gerechten

Er komen bijzondere gerechten uit de Metos-keuken. Gasten kunnen kiezen uit verschillende (kleinere) gerechten à twaalf euro, zoals knolselderij met zachte puree, groene appel, Arabische specerijen en romige, krokante amandel. Of een vegetarisch gerecht met polenta, een papperig en krokant gebakken maisgerecht. Ook erg bijzonder zijn de kalfszwezerik, waarvoor de kok flink wat bereidingstijd in de keuken nodig heeft, het dessert van sponzige basilicumberg met lopende compote van blauwe bes en vers gedraaid ijs met milde dropsmaak. Blend 61 betekent dus genieten van bijzondere gerechten, in een gastrobar met stadse allure en Achterhoekse laagdrempeligheid en warmte.

Lees meer over Metos