bio darjeeling tea jj darboven
Advertorial

J.J. Darboven biedt duurzame warme dranken

Onze samenleving wordt zich steeds bewuster van het klimaat en gezondheid. J.J. Darboven introduceert duurzame thee, drinkchocolade en koffie; biologisch en fairtrade producten. Het assortiment van de Eilles Tea Diamond heeft een duurzame restyle ondergaan en een nieuwe samenwerking met FungiFactory is tot stand gekomen.

Eilles Tea Diamonds composteerbaarbio english breakfast jj darboven

Ons Eilles Tea Diamond assortiment is vernieuwd! Laat je verrassen door de vele theesmaken, van de alom bekende Earl Grey tot verrassende theemelanges als Asian Sun Leaf en de biologische Jingshen Leaf groene thee. Allemaal in een nieuwe, frisse verpakking. De Tea Diamonds piramidezakjes bestaan zelfs volledig uit natuurlijke materialen en zijn daardoor 100% composteerbaar. Eilles Tee bij jou op kantoor, in je hotel of restaurant?

Vraag ons nieuwe proefpakket aan en ervaar zelf hoe theedrinken tot een waar genietmoment verheven wordt

Cocaya Premium Bio met keurmerken

cacao cocaya warme chocoladedrink

De dagen worden weer kouder en korter en de vraag naar warme chocolademelk neemt weer toe. J.J. Darboven heeft diverse drinkchocolade varianten met verschillende hoeveelheden cacao. Keuze uit pure drinkchocolade, melk drinkchocolade en cacaofantasie. Cocaya Premium Bio is een melkchocolademelange met een cacaopercentage van 25% en bovendien twee keurmerken.

Een biologische, fairtrade cacaopoeder voor drinkchocolade met een écht volle melkchocolade smaak. Toegevoegd zijn onder andere magere melkpoeder en biologische zoete weipoeder. De cacao is fairtrade en het keurmerk staat op de dispenserzak in combinatie met het Europese bio-keurmerk. Cocaya premium bio is verkrijgbaar in een dispenserzak voor volautomaten en onze Unimat cacaomachines.

Zichtbaarheid Café Intención in de maand van de koffie

Het Café Intención koffieconcept is er voor horeca(bedrijven) die een heerlijke biologische, fairtrade koffie willen schenken. Espresso en Café Crème melanges voor alle koffiespecials. Porselein, suikersticks en melkcups maken het concept compleet. De Stichting Max Havelaar vraagt de koffiemaand oktober extra aandacht voor fairtrade producten en leefbaar inkomen voor koffieboeren.

J.J. Darboven is licentienemer en doet volop mee om deze heerlijke koffie onder de aandacht te brengen van horeca, bedrijven en consumenten. Onze Café Intención koffiebonen worden geteeld in Midden- en Zuid-Amerika. In Honduras ondersteunt J.J. Darboven sinds 2016 600 koffieboeren met teeltkennis en productie, scholing en zorg voor families.

fungifactory fungifarmkast jj darboven

J.J. Darboven samenwerking met de FungiFactory

15 September jl. is er door koffiebrander J.J. Darboven bij de gemeente Ede een FungiFarm geplaatst. In deze kweekkast, die ontwikkeld is door de FungiFactory, kunnen oesterzwammen worden gekweekt op basis van koffiedik dat overblijft na het zetten van een kopje koffie Door dit restproduct te gebruiken verminderen we afval en creëren we een nieuw product.

De oesterzwammen zijn heerlijk van smaak en kunnen verwerkt worden in allerlei gerechten voor het personeelsrestaurant.

Neem contact op of vraag ons nieuwe proefpakket Eilles Tea Diamonds aan

Reacties

Reactie toevoegen