terras bescherming markilux
Branchenieuws
Advertorial

Markilux format bescherming voor buitenterras

Zonweringfabrikant markilux heeft een nieuwe bescherming tegen de wind en tegen inkijk ontwikkeld, die de buitenruimte nóg huiselijker maakt. Terrasbescherming waar de gast zich goed bij voelt. "Markilux format" is een met doek bespannen paneelelement dat op buitenterrassen van restaurants of in hoteltuinen bescherming biedt tegen de wind en voor extra privacy zorgt.

Markilux format voor bescherming en privacy

Het modulaire paneelelement "format" van markilux kan niet alleen veelzijdig voor de eigen tuin worden gebruikt, maar ook voor restaurants of hotels. Het rechthoekige frame van aluminium met daarin een schermdoek kan bijvoorbeeld in de buitenruimte gasten beschermen tegen inkijk. Als zijelement voegt het nog meer huiselijkheid toe aan de schermsystemen "markant" en "construct" van de zonweringfabrikant, en als solitair element brengt het kleur en modern design in een hoteltuin.

terras bescherming zithoek"Markilux format" is een veelzijdig nieuw product dat bescherming biedt tegen de wind en tegen inkijk, voor tuinen van particulieren en voor buitenterrassen in de gastronomie en het hotelwezen. Het paneelelement kan worden gecombineerd met de modellen "pergola", "markant" en "construct", die bijzonder grote oppervlakken kunnen beschaduwen.

Veelzijdig inzetbaar

De vele montagemogelijkheden van het systeem maken dit mogelijk. Zo kan het weerbestendige, gepoedercoate grondframe, gestabiliseerd door palen van aluminium, aan een muur worden bevestigd, zodat het bescherming biedt tegen nieuwsgierige blikken. Ook kan het frame als zijelement in de markilux' schermmodellen "markant" en "construct" worden geïntegreerd. Deze modellen zijn bestemd voor de beschaduwing van grote oppervlakken en zijn dus bij uitstek geschikt voor de gastronomie. Of het kan solitair worden opgezet en door middel van palen in de grond worden bevestigd, zodat het bescherming biedt tegen inkijk en een kleurrijk accent vormt - bijvoorbeeld in een hoteltuin.

 

terras bescherming markilux format overdekt

Individueel uiterlijk

Het nieuwe systeem is beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren, tot metallic en parelmoeren kleuren. Meerdere elementen kunnen op rij en dwars met elkaar worden gecombineerd.Met de doekdessins van markilux zijn er bovendien verschillende mogelijkheden om de buitenruimte voor gasten individueel en huiselijk vorm te geven. In het element kunnen ook panoramaramen worden ingebouwd. Verder kan het logo van de desbetreffende gastronoom of de brouwerij prominent op het schermdoek worden gedrukt om het gastronomische aanbod nog meer aandacht te geven.