BBB MAASTRICHT

Wij ontmoeten elkaar weer tijdens BBB Maastricht 2021! 11 t/m 13 oktober 2021 barst BBB Maastricht los en gaan wij drie dagen lang proeven, beleven en netwerken. En wat hebben wij er weer zin in elkaar fysiek te ontmoeten!

qr code bbb 2020 -2021

Ontmoet in 3 dagen 80% van de Limburgse horecamarkt tijdens BBB Maastricht. Met zo’n 15.000 bezoekers is BBB Maastricht uitgegroeid tot de grootse horecavakbeurs van Zuid-Nederland.

Wij verbinden, verrassen en inspireren horecaprofessionals uit elk segment.

Dus…ben jij horecaprofessional en wil jij je laten inspireren op het gebied van food, drinks en horeca products & services? Registreer vandaag nog gratis je bezoek.

Heb je nog interesse in een stand? Informeer dan via de website bbbmaastricht.nl naar de deelname mogelijkheden.

BBB Maastricht – de oudste horecavakbeurs van Nederland

BBB Maastricht is een gerenommeerde kwaliteitsbeurs waar horecavakgenoten elkaar jaarlijks ontmoeten en goede zaken doen in een informele, ontspannen setting. De met zorg aangeklede beursvloer biedt een veelzijdigheid aan food – en non-food aanbieders die hun producten en diensten exposeren op een intieme beursvloer. Daarnaast biedt BBB Maastricht onder het motto ‘more horeca success’ een verrassend programma aan masterclasses, workshops, proeverijen, kookwedstrijden en innovatieve productpresentaties die de horecaprofessional inspireren en motiveren.

BBB Maastricht 2020 vindt plaats van 11 t/m 13 oktober in MECC Maastricht

Foto's

Adres

MECC Maastricht

Forum 100 6229 GT Maastricht
E:
T: +31 (0)43 38 38 383

Product

BBB

BBB MAASTRICHT

Bezoekersprofiel

De meer dan 14.000 bezoekers van BBB Maastricht vertegenwoordigen alle horecasegmenten:  hotels, restaurants, cafés, bars, disco’s, lunchrooms, B&B, fast service, catering en instellingen. Van de bezoekers is 75% beslissingsbevoegd in functie van directeur, chef, sommelier of bedrijfsleider. Zij bezoeken BBB Maastricht om zich te oriënteren op nieuwe producten, contacten te onderhouden, nieuwe contacten te leggen en een overzicht van de markt te krijgen. De waardering van de bezoekers 2018 is een 7,9!