Foto Victor van Leeuwen

[Geopend] Burrata Kortenaerkade Den Haag

Na de opening van de vestiging aan de Turfmarkt en het Goudenregenplein opende Burrata vorige maand haar deuren aan de Kortenaerkade in Den Haag. Bekijk foto's ervan (gemaakt door Victor van Leeuwen) onder dit bericht.

Na de opening van de vestigingen aan de Turfmarkt en het Goudenregenplein opende Burrata vorige maand haar deuren aan de Kortenaerkade in Den Haag. Bij alle vestigingen zijn de blauwe wandtegels, muurschilderingen en bruine chesterfieldbanken echte eyecatchers. Bij de nieuwe locatie springen ook de bar van veertien meter lang, grote ramen en het terras in het oog. Met als de pièce de résistance de private dining op de eerste verdieping. Deze is omgeven door glas en heeft uitzicht op het restaurant.

Verlichting
De eigenaren werkten het interieur uit samen met designbureau Woodfever. dEP heeft het ontwerp voor de verlichting gemaakt. Door het gehele restaurant is basisverlichting aangebracht, die de hoge ruimte een intieme en gezellige sfeer geeft. De wijnkasten en bar zijn aangelicht met led-verlichting en boven de bar hangt een speciaal ontworpen lamp van glazen bollen. PizzaBurrata.nl

Foto’s: Victor van Leeuwen
Design: i.s.m. Woodfever
Ontwerp en montage licht en geluid: dEP de Sfeerontwerpers

Reacties

Reactie toevoegen