[Geopend] Calaboose in Rotterdam
Foto Rosa Quist

[Geopend] Calaboose in Rotterdam

Cocktails en saté: het beste van twee werelden bij Calaboose.

Een droom over het openen van een steengoede cocktailbar met daarnaast de allerbeste saté van Nederland is deze maand werkelijkheid geworden. Satékoning Daan Kisman (Saté-man) en cocktail guru Arno van Eijmeren (Dr.) vonden een voormalig politiewachtershuisje in het charmante Rotterdam-Kralingen dé perfecte plek voor de nieuwe signature-bar.

Cocktails aan de Oudedijk
Van woensdag tot en met zondag worden Indonesian bites aan een lange ‘open- grill’ op houtskool bereid. Daarnaast kan de gast kiezen uit een cocktailmenu met 50 verschillende varianten. Mede-eigenaar van Calaboose en cocktailspecialist Arno van Eijmeren is geen onbekende in de wereldwijde cocktailscene. Nadat hij over de hele wereld barpersoneel trainde, opende hij de drankwinkel BarrelProof en de bekende speakeasy cocktailbar Dr. 

Geheim familierecept 
De mannen achter dit nieuwe smaakvolle concept hebben één duidelijke visie: een goede cocktail smaakt nu eenmaal nóg beter wanneer deze wordt vergezeld met een fijne bite. Daan Kisman, aka Saté-man, maakt de saté met marinade naar geheim familierecept. Kisman verkreeg dit authentieke recept van zijn eigen vader. Nadat vrienden hem op barbecues wezen op de bizar goede smaak van zijn saté babi, besloot hij met het concept Saté-man op (food-)festivals door Nederland te staan. En niet zonder succes: al snel volgde een Saté-lab in Rotterdam.

 

Reacties

Reactie toevoegen