Horeca-opening: ChouChou in Scheveningen

Vorige maand opende restaurant ChouChou aan de boulevard van Scheveningen de deuren. De ondernemers willen een levendige atmosfeer in een 'buzzing' interieur neerzetten. Gasten kunnen á la carte lunchen en 's avonds gerechten van de kaart kiezen voor een vaste prijs. Bekijk de foto's van het restaurant onder dit bericht.

 

Bij het betreden van het restaurant wanen gasten zich in een 'buzzing metropool', aldus de ondernemers. "Een opvallende vloer, kleurrijke lampen, gouden details en stoelen bekleed met Ginkgo-bladeren: het is één grote eclectische mix van fotowaardige hoekjes. Het vele gebruik van planten en botanische prints zorgt verder voor een frisse, rijke uitstraling en laat je energieker weggaan dan dat je binnenkwam." Opvallend is ook de selfiewand, die in iedere gewenste kleur is in te stellen. Deze is ontworpen door dEP de Sfeerontwerpers

 

Menukaart

De kaart staat vol met diverse internationaal georiënteerde gerechten en Europese klassiekers. Zoals een Japanse Egg sandwich en sushi. ChouChou is zeven dagen per week geopend en gasten kunnen er lunchen, borrelen en uitgebreid dineren. De ondernemers vervolgen: "ChouChou maakt luxe betaalbaar en toegankelijk en is een plek waar iedereen zich op zijn plaats voelt. 

Het ontwerp en de montage van de verlichting en het geluid zijn gemaakt door dEP de Sfeerontwerpers.

Reacties

Reactie toevoegen