Hotel-bed-locator
Advertorial

Hotel-bed-locator

Hoop en troost. Dat zijn de woorden die in ons opkomen als we dit stuk schrijven. Troost voor al die horecaondernemers die het niet gaan redden. Hoop voor degenen die hun hoofd wel net boven water weten te houden maar voor wie de toekomst erg onzeker is geworden.

Hoop dat alle Nederlanders dan toch de komende zomer vooral in Nederland blijven en hun vakantiegeld niet besteden aan verre reizen en daardoor veel meer overhouden voor uiteten, citytrips en langere uitstapjes in eigen land.

Zo is er ook hoop dat het gedwongen thuisverblijf nog meer nieuwe inzichten geeft. Zoals dat je toch wel veel tijd in je bed doorbrengt, meer dan een derde van je leven! Dat je lijf juist in die tijd een goede ondersteuning verdient en dat je het dat ook zou moeten gunnen.

Hoe fijn is het als je altijd thuis kunt komen en kunt rekenen op de omarming van je eigen heerlijke duurzame, all natural bed? En hoe fijn zou het zijn als diezelfde verwenning je te wachten staat in een hotel?

COCO-MAT kreeg steeds vaker de vraag van klanten in welke hotels COCO-MAT bedden staan. Want als je eenmaal thuis perfect slaapt wil je dat graag voortzetten in een hotel. Daarom creëerde COCO-MAT hun eigen hotel bed locator.

Daarnaast gebruiken ze hun social media om hotels met COCO-MAT bedden extra onder de aandacht te brengen. Klanten worden erop gewezen dat ze hun eigen vertrouwde persoonlijke paradijs ook voort kunnen zetten buiten de deur.

Zeker de komende periode niet alleen klantvriendelijk maar ook een welkome steun in de rug voor de hoteliers.

Het familie-bedrijf COCO-MAT is in 1989 in Athene opgericht met de filosofie om de wereld te verbeteren door duurzaam te produceren en mensen beter natuurlijk te laten slapen of dat nu thuis is of in een hotel.

Ook geïnteresseerd in een samenwerking met COCO-MAT? Neem contact op via hotels@coco-mat.nl of bel 020-4892927.
#sleeponnature #upgradeyourhotel

Reacties

Reactie toevoegen