advertorial

Green Heroes: exclusief voor de foodservice

Green Heroes: exclusief voor de foodservice

Gezond eten, bewust eten, duurzaam voedsel, voedingswaarden: het zijn allemaal begrippen die we steeds vaker tegenkomen. Daarnaast ontwikkelen eetgewoonten zich ook nog eens in een rap tempo. SALOMON FoodWorld® speelt met haar innovaties voor 2021 in op deze trend: de all-time SALOMON topsellers zijn nu beschikbaar in een plant based versie - GREEN HEROES - exclusief ontwikkeld en enkel beschikbaar voor de foodservice markt.

green heroes burger

Een nieuwe generatie - een nieuwe definitie van plezier

Als ervaren foodservice specialist met ideeën voor alle consumptiemomenten kent SALOMON FoodWorld® deze veranderingen in de markt en de daaruit voortvloeiende uitdaging voor restauranthouders. Eten is al lang meer dan alleen maar eten en genieten. Met eten wordt nu ook een persoonlijke identiteit uitgedrukt, eten is een vorm van overtuiging. Bovendien houdt de belangrijkste doelgroep voor uit eten gaan - de Y- en Z-generatie - zich niet meer aan vaste eetgewoonten en -tijden. Er is vraag naar flexibiliteit en tegelijkertijd worden er hogere eisen gesteld.

Een specialiteit voor elke smaak

Vandaag de dag is het daarom belangrijk om zowel vleesliefhebbers, flexitariërs, vegetariërs als veganisten aan te spreken - uit te dagen met trendy culinaire avonturen . Dit is een bijzondere opgave voor restauranthouders. Men wordt geconfronteerd met meer diverse en complexere wensen terwijl de capaciteit in de keuken gelijk blijft. SALOMON FoodWorld® biedt hiervoor nu nieuwe oplossingen.

De GREEN HEROES zijn 100% veganistische innovaties waarmee restauranthouders zich kunnen onderscheiden: de HEROES zorgen voor aangename ervaringen die de gasten thuis niet kunnen beleven en zorgen in het assortiment van ieder restaurant voor een modern profiel . En een pluspunt voor de keuken: de handling blijft hetzelfde!

- De GREEN HEROES Homestyle Burger overtuigt iedereen - van vleesfijnproevers tot veganisten: rul en sappig als een runderhamburger, de veganistische HERO gemaakt van 100% tarweproteïne scoort met dezelfde smaak en uitstraling!

green heroes schnitzel

-De GREEN HEROES Crunchy Chik'n® Burger gemaakt van 100% tarweproteïne verbaast met een Chik'n® taste die niet van het authentieke product te onderscheiden is. Ook de bijzonder knapperige cornflakes zijn van een milde kruidigheid - echt heroïsch!

- De GREEN HEROES Knusper Schnitzel op basis van 100% tarweproteïne is als het origineel: smaak, textuur en het karakter van de typische knapperige panade maken het tot een echte plant based tweeling van de Knusper Schnitzel.

De veganistische productinnovaties 2021 zijn uitsluitend ontwikkeld voor de foodservice markt en zijn enkel verkrijgbaar in de groothandel. Ook met dit nieuwe veganistische concept kunnen SALOMON-klanten gemakkelijk iedere individuele voorkeur van hun gasten invullen. Vleesliefhebber, flexitariër, vegetariër of veganist.

Ontdek de GREEN HEROES van Salomon FoodWorld

green heroes

Artikel delen