Concept: privé-koks te huur

Concept: privé-koks te huur

Het inhuren van een privé-kok wordt nog vaak gezien als iets onbereikbaars, maar niets is minder waar. Steeds meer mensen ontdekken het gemak, de luxe en vooral toegankelijkheid van private dining.

Het wordt steeds populairder om een verjaardag, jubileum of andere gelegenheid te vieren in eigen huis met een privé-kok. Maar wat is private dining nou exact?

Private dining 

We kennen allemaal het uit eten gaan in een restaurant of hotel. Wat veel mensen niet weten is dat het restaurant ook naar huis gebracht kan worden. Geen bezorging maar een eigen kok aan huis. De privé-kok verzorgt een uitgebreid diner waarin de klant zelf kan meedenken. Alle wordt ingekocht, voorbereid, live gekookt en vervolgens weer netjes opgeruimd. De klant heeft geen enkele zorgen en kan genieten van een heerlijk avondje uit in eigen huis.

Wat zijn de voordelen?

Een privé-kok biedt de mogelijkheid om met vrienden, familie of collega’s op een intieme manier te genieten van culinaire hoogstandjes.  Het diner is op maat gemaakt, dit betekent dat de klant kan meedenken over de gerechten van het menu maar ook de aankleding van de ruimte en extra wijn/drank arrangementen. Wat centraal staat bij een privé diner ervaring is de luxe en onbezorgdheid. De klant kan met een gerust hart de touwtjes uit handen geven om een avond heerlijk verwend te worden in eigen omgeving.

Voor welke gelegenheden?

Een prive-kok inhuren is perfect voor speciale momenten. Als er wat te vieren valt en mensen komen met 10, 20 of 30 personen bij elkaar is het heerlijk om te kunnen genieten van een diner op niveau. Ook voor bedrijven, denk aan een bedrijfsuitje, jubileum of zakelijke meeting is het een goede optie om voor een eigen kok op locatie te kiezen. Bij wat grotere feestjes is een walking dinner een prachtige optie. Hier genieten de gasten op sociale wijze van kleine gerechtjes. De gasten hebben geen vaste plek en kunnen dus vrij rondlopen.

Wat is Dinesse?

Dinesse is een omgeving waar klant en kok worden samengebracht. Door persoonlijk en nauw contact met alle aangesloten chefs weten wij precies waar de kwaliteiten van onze koks liggen. Wij brengen de wensen van de klant goed in kaart om vervolgens goed te kunnen bepalen welke privé-kok wij op die locatie kunnen inzetten. Zo bieden wij de klant het vertrouwen en duidelijkheid en kunnen wij de koks helpen met relevante klanten om hun klantenbestand uit te bouwen.

Artikel delen