Delta Wines

Delta Wines is de grootste wijnimporteur van Nederland. Delta Wines heeft een leidende rol in de wijnmarkt in zowel het supermarktkanaal, de wijnspeciaalzaak, online en het foodservicekanaal. Met ruim 78 miljoen verscheepte flessen per jaar, verdeeld over 4800 verschillende producten en ruim 260 aangesloten wijnproducenten uit 25 landen, zijn we dé toonaangevende speler in Nederland.

Specialisten

We love wine, we live wine is ons bedrijfsmotto en dat maakt iedereen binnen Delta Wines één team. Daar zit tegelijk een diepgaande kennis en specialisme in. Met ons grote aanbod wijnen moet je teams van specialisten hebben. Onder Delta Wines vallen meerdere autonome bedrijven, ieder met hun eigen specialisatie.

DGS WIJN is specialist in huiswijnen, eigen labels en wereldbekende merken. Bij Coenecoop weten ze alles van innovaties, vin nature, vegan, biodynamisch en low impact, La Source van alcoholvrij en Pallas Wines van high end topwijnen en terroir. We werken met één ‘Delta Wines’ breed portfolio en vliegen de specialist in waar nodig.

Voor horecaondernemers

Samen met onze horeca leverende partners hebben we als doel om voor de horecaondernemer meer omzet uit de wijnkaart te halen. Wij denken mee met onze partners en voorzien in elke specifieke behoefte. Dat kan in portfolio specialisme zijn, de wijnkeuze is echt naar eigen handtekening van de horecazaak, maar denk ook aan de manier van distributie, de wens van een eigen label of meedenken in een wijnkaart of online applicatie.

We vinden het belangrijk om het horecapersoneel mee te nemen in de wijnkeuzes en ze kennis te laten maken met de wijnen, wijnmakers en verhalen. Dit doen we door middel van masterclasses aan sommeliers en trainingen voor bediening.

We willen toegevoegde waarde leveren en bieden het beste commerciële businessmodel door met elkaar de juiste invulling te maken. Of dat nu een enkel restaurant, hotelgroep, familiebedrijf of keten is, wij kunnen met onze partners alle vormen van horeca de beste toegevoegde waarde leveren.

Meer informatie over Delta Wines

 

Foto's

Adres

Delta Wines

Exportweg 8 2742 RC Waddinxveen
T: 0180-635135