Vernieuwd Rechthuis Blond succesvol

Vernieuwd Rechthuis Blond succesvol

Rechthuis Blond, een huisbier van Het Rechthuis in Mijdrecht, is vernieuwd. Restaurant Het Rechthuis in Mijdrecht heeft sinds enkele jaren huisbieren en won tot nu toe twee keer in de Entree Huisbier van het Jaar verkiezing. In 2018 werd Rechthuis Bock tweede en in 2017 werd Rechthuis Blond derde in deze verkiezing.

De horecasluiting betekent dat ook de verkoop van huisbier stil is komen te liggen, behalve als een horecazaak extra kanalen heeft om het eigen bier te verkopen. Het Rechthuis heeft die mogelijkheid door het ON TOUR initiatief en kan zo de gasten Rechthuis Blond laten proeven.

Rechthuis Blond valt in de smaak

Het Rechthuis Blond wordt tegenwoordig gebrouwen bij De Leckere in Utrecht. Het vernieuwde recept slaat aan. Omdat het Rechthuis niet stil zit, kunnen de gasten nu al het vernieuwde  Blond proeven. Het is een klassieke, frisse blond met fruitige aroma’s en een subtiele hopbitterheid.

Mobiele keuken

Ondernemers Frank Tulp en Gerrit Verweij hebben na de horecasluiting een mobiele keuken aangeschaft en koken nu vier dagen per week bij de gasten voor de deur in de mobiele keuken. Veel gasten bestellen bij hun eten ook drank en het vernieuwde Rechthuis Blond blijkt een succesnummer. Reden te meer voor de Mijdrechtse horecaondernemers om reikhalzend uit te kijken naar de heropening op 1 juni. De bieractiviteiten zijn inmiddels ondergebracht in Rechthuis Bierbrouwerij, waarmee in feite een huurbrouwerij is ontstaan.

Rechthuis Blond

Artikel delen