Inschrijving Best Bartender 2018 open

Inschrijving Best Bartender 2018 open

Bartenders kunnen zich weer inschrijven voor de competitie Best Bartender, onderdeel van de jaarlijkse Entree Awards. Op maandag 12 november vindt de competitie plaats in SkyLounge Amsterdam. Schrijf je nu in!

De deelnemers worden tijdens de voorronde in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders. Leuk detail: iedereen is deze dag welkom om te komen kijken hoe de strijdende bartenders zich door de competitierondes worstelen. Dit betekent naast veel spanning en sensatie, ook een gezellige dag met een hoop bekenden uit de industrie én bezoekers.

Meedoen
Op 12 november vindt de wedstrijd Best Bartender plaats in SkyLounge Amsterdam in het DoubleTree by Hilton. Na afloop van die dag wordt de top 3 bekendgemaakt. Zij worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking van de Entree Awards op maandagavond 26 november en die avond wordt ook bekend wie de Best Bartender van 2018 wordt. Wil je meedoen aan de wedstrijd? Dat kan! Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@ingmarvoerman.com

 

Artikel delen